Draagarmrubbers

Ben jij op zoek naar een nieuwe draagarmrubber? Het vinden van het juiste rubber voor je draagarm is nog niet altijd even makkelijk, dit door het ontzettend grote online-aanbod van allerlei verschillende modellen en merken. Gelukkig helpen wij jou graag om het juiste draagarmrubber aan te schaffen!

Draagarmrubber kopen bij Bogijn Car Parts

Bij Bogijn Car Parts vind je een volledig assortiment draagarmrubbers voor het zelf vervangen van het rubber. Wij verkopen draagarmrubbers van verschillende merken en afmetingen. Onder andere Topran, SKF en Febi Bilstein zijn topmerken die wij aanbieden. Door onze Laagste Prijsgarantie vind je de draagarmrubbers die wij aanbieden nergens voordeliger! Wil je graag weten welk draagarmrubber passend is voor jouw type auto? Selecteer dan eerst jouw auto door het kenteken hieronder in te vullen: 

Wanneer is het draagarmrubber aan vervanging toe?

Aan de draagarm zelf kan op zich weinig stuk gaan, mits het natuurlijk niet om een ongeluk gaat. De rubbers van de draagarm kunnen wel uitdrogen. Uitgedroogd rubber kan gemakkelijk scheuren en vervolgens speling veroorzaken. Door deze speling zal de auto een minder stabiele wegligging krijgen.

Symptomen van versleten draagarmrubbers zijn:

  • Het afwijken van de stuurrichting van de auto
  • Minder stabiel rijden
  • Bonkende geluiden tijdens het rijden op onverharde wegen

Wanneer de draagarmrubbers versleten zijn, kunt u deze het best zo snel mogelijk vervangen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Je kunt deze blog raadplegen voor meer informatie over de onderdelen van een draagarm zoals de draagarmrubbers.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Werking van de draagarm en de draagarmrubbers 

Een belangrijk onderdeel van een auto is de draagarm. De draagarmen zijn onderdeel van de wielophanging en zijn een van de meest belaste onderdelen van een voertuig. Daarbij zijn de draagarmen verantwoordelijk voor zowel de ophanging van de wielen als de aansturing daarvan. De draagarmlagers zijn de flexibele verbindingen tussen de carrosserie en wielen. De meeste soorten draagarmen hebben de vorm van een driehoek, waardoor ze ook wel een ‘wishbone’ worden genoemd. Draagarmen die zonder rubbers zouden worden gemonteerd, zouden geen speling geven waardoor de wielen zelfs zouden kunnen afbreken bij het nemen van bochten. Dit maakt draagarmrubbers tot kleine maar toch erg belangrijke onderdelen van de auto.

De voordelen van draagarmrubbers bestellen bij Bogijn Car Parts

Draagarmrubbers kopen bij Bogijn Car Parts

Bogijn heeft een breed assortiment aan draagarmrubbers. Bekijk ons assortiment en vindt het juiste draagarmrubber voor jouw auto. Ook kun je bij ons terecht voor draagarmen voor jouw auto. Door onze gemakkelijke zoekfuncties zoals het zoeken op kenteken, vind je snel en gemakkelijk de passende onderdelen voor je auto. Heb je nog vragen over het juiste draagarmrubber voor jouw auto of andere vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via onze live chat, WhatsApp en telefonisch. 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info