Reviews

Bogijn gebruikt de review software van eKomi, Trustpilot en Google review. Dit zorgt voor een transparante en eerlijke weergave van onze service voor iedereen!

Check hier wat jullie over ons vertellen, op:

Online reputatie speelt tegenwoordig een zeer belangrijke rol voor webwinkels. eKomi, Trustpilot en Google reviews bieden bedrijven als een onafhankelijke derde partij de mogelijkheid om transparante winkelbeoordelingen te verzamelen. Daadwerkelijk klanten welke gekocht hebben, maar ook klanten die op een andere manier een ervaring met Bogijn Car Parts hebben gehad kunnen op de diverse platformen een beoordeling en review achterlaten. Zo kunnen wij constant onze service optimaliseren en bijstellen. Want we kunnen alleen maar groeien als jullie blij met ons zijn! Hier doen we heel erg onze best voor wat ook terug te zien is in onze erg hoge beoordelingen. En hier zijn we stiekem best een beetje trots op al zeggen we het zelf!

Dus schroom niet en lees vooral hoe we met jou omgaan, en laat alsjeblieft weten wat je ervaring met ons geweest is: alleen zo kunnen we nog beter worden.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info