Herroepingsrecht en retourvoorwaarden

Voor het retourneren van goederen gelden regels. Voldoet uw retour aan deze regels, dan mag u de artikelen uiteraard zonder enig probleem retourneren aan ons.

Retouren kunnen áltijd op voorhand gemeld worden via onze website. Binnen uiterlijk 48 uur ontvangt u hier reactie op.

Voor de snelste afhandeling klikt u hier.

U heeft een bedenktermijn van 14 dagen nadat u, of een door u aangewezen derde, de artikelen heeft ontvangen. U kunt binnen deze 14 dagen aangeven of u wenst af te zien van uw aankoop. Past het artikel niet, heeft u zich vergist of is het artikel om een andere reden niet meer nodig? Ook dan kan het artikel gewoon retour. Ook hiervoor geldt de termijn van 14 dagen. Na uw melding (binnen 14 dagen) dat u van uw koop afziet heeft u nog 14 dagen om de artikelen te retourneren.

U kunt ook kiezen voor een langere retourtermijn en een kosteloze retournering van artikelen. Meer informatie hierover vindt u op de SafeBuy pagina.

Retouren dienen altijd in een goede staat te verkeren en in - indien redelijkerwijs mogelijk - de originele verpakking en onbeschadigd geretourneerd te worden. Ook dient zeker gesteld te worden dat onderdelen onbeschadigd bij ons aankomen, in ‘herverkoopbare staat’. Gebruik dus een ‘omdoos’ voor het versturen van uw retouren. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouren dienen teruggestuurd te worden met het beschikbaar gestelde retourformulier. Met dit formulier kunnen we nagaan om welke bestelling het gaat en aan wie eventueel het aankoopbedrag moet worden terugbetaald.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Is uw retournering om wat voor reden dan ook niet goedgekeurd, dan wordt u hier altijd netjes van op de hoogte gebracht.
Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

Is er wat aan de hand met de te retourneren artikelen en voldoen deze dus niet aan de bovenstaande eisen? Laat dit dan altijd even netjes weten, zodat hierop geanticipeerd kan worden. Voor uitzonderingen zoals deze, garanties en dergelijke, gelden aparte voorwaardes. Dit gaat áltijd in overleg, dus vraag hier gerust naar.

U kunt de goederen uiteraard ook op eigen initiatief retour sturen. Dan gelden de regels ook gewoon. U kunt vervolgens de retouren terugsturen, met een van de onderstaande documenten bijgevoegd, naar:

Bogijn Car Parts
T.a.v. Retouren
Bijsterhuizen 3029
6604LP  Wijchen
Nederland

In de gevallen buiten SafeBuy zijn retourkosten voor eigen rekening. Bij PostNL betaald u bijvoorbeeld € 6,95 voor een standaard pakket tot 10 kg (Max. Afm.: 100 x 50 x 50 cm).

Het Bogijn Car Parts retourformulier voor de allersnelste afhandeling! [PDF], klik hier

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info