Herroepingsrecht en retourvoorwaarden

Voor het retourneren van goederen gelden regels. Voldoet uw retour aan deze regels dan mag u de artikelen uiteraard zonder enig probleem retourneren aan ons.

Retouren kunnen áltijd op voorhand gemeld worden via onze website, binnen uiterlijk 48uur ontvangt u hier reactie op.
Voor de snelste afhandeling klikt u hier.

U heeft een bedenktermijn van 14 dagen nadat u, of een door u aangewezen derde, de artikelen heeft ontvangen. U kunt binnen deze 14 dagen aangeven of u wenst af te zien van uw aankoop. Heeft iets niet gepast, u zicht vergist of wat voor reden dan ook, ook dan kan het artikel gewoon retour. Ook hiervoor geldt de termijn van deze 14 dagen. Na uw melding (binnen 14 dagen) dat u van uw koop afziet heeft u nog 14 dagen om de artikelen te retourneren.

U kunt kiezen voor een langere retourtermijn en een kosteloze retournering hiervan, daar meer informatie over op de SafeBuy pagina.

Retouren dienen altijd in een goede staat te verkeren en in - indien redelijkerwijs mogelijk - de originele verpakking en onbeschadigd geretourneerd te worden. Ook dient zeker gesteld te worden dat onderdelen hier vervolgens onbeschadigd aankomen, ‘herverkoopbare staat’. Gebruik dus een ‘omdoos’ voor het versturen van uw retouren.

Retouren graag terug sturen met het beschikbaar gestelde retourformulier, deze is standaard in de originele zending meegestuurd, is deze onverhoopt niet meegekomen dan kunt u deze altijd via onze site verkrijgen. Daarmee kunnen we nagaan om welke bestelling het gaat en aan wie eventueel het aankoopbedrag moet worden terugbetaald.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Is uw retournering om wat voor reden dan ook niet goedgekeurd dan wordt u hier altijd netjes over op de hoogte gebracht.

Is er wat aan de hand met de te retourneren artikelen en voldoen deze dus niet aan bovenstaande laat dit dan altijd even netjes weten zodat hierop geanticipeerd kan worden. Uitzonderingen zoals deze, garanties en dergelijke gelden aparte voorwaardes voor. Dit gaat áltijd in overleg, vraag hier gerust naar.

U kunt de goederen uiteraard ook op eigen iniatief retour sturen, de regels gelden dan ook nog gewoon. U kunt vervolgens de retouren terugsturen met een van onderstaande documenten daarin bijgevoegd naar:
Bogijn Automotive
T.a.v. Retouren
Energieweg 7
6651KT  Druten
Nederland

In de gevallen buiten SafeBuy zijn retourkosten voor eigen rekening. Bij bijvoorbeeld PostNL betaald u voor een standaard pakket tot 10Kg € 6,95 (Max. Afm.: 100 x 50 x 50 cm)

Het Bogijn Automotive retourformulier voor de allersnelste afhandeling! [PDF], klik hier

Modelformulier herroepingsrecht Thuiswinkel Waarborg [PDF], klik hier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT