SafeBuy

SafeBuy – verlenging en kosteloze retournering
Neem de tijd voor de montage en bekijk rustig of de artikelen je bevallen. Verleng de standaard retourtermijn van 14 naar 100 dagen, bevalt het toch niet dan kost de retour je verder ook niets.

Tip: Bestel je onderdelen met statiegeld? Bestel dan SafeBuy mee; een voordeligere retournering voor je statiegeld delen ga je niet vinden!

Zet SafeBuy erbij in je winkelwagen!

Standaard heb je recht op een retourtermijn van 14 dagen na ontvangst. Dit komt niet altijd uit bij auto-onderdelen. Soms is het niet zeker of de onderdelen gaan passen of wordt de reparatie überhaupt pas later ingepland. Hiernaast is het eventueel retourneren van onderdelen soms lastig en in sommige gevallen zelfs erg kostbaar.
Om deze reden hebben we SafeBuy in het leven geroepen. Hiermee heb je langer de tijd om te bekijken of de onderdelen bevallen, of het zal passen en of de kwaliteit naar wens is. Tot zelf 100 dagen! Mocht het dan toch niet naar wens zijn, dan krijg je van ons een kosteloos retourlabel. Met dit label kun je eenvoudig en zonder verdere kosten de onderdelen die niet bevallen terug sturen.
Ideaal en zo loop je minimaal risico!

Waar moet ik op letten?

  • SafeBuy moet bij de individuele bestelling mee besteld zijn, andere onderdelen van andere bestellingen hebben hier geen recht op;
  • SafeBuy geeft recht op een kosteloze retournering;
  • Een eventuele retournering vraag je via de normale wijze aan ’Klantenservice’ > ‘Retouren & Garantie’ > ‘Retour aanmelden’ en je geeft hier aan dat het om SafeBuy gaat;
  • Uiteraard moeten het nieuwe onbeschadigd onderdelen/artikelen betreffen welke niet gemonteerd zijn geweest en waarvan de verpakkingen onbeschadigd zijn;
  • Wanneer hier ontvangen zullen we hetgeen controleren op onze Algemene-, retour- en SafeBuy voorwaarden. Wanneer de retournering voldoet zullen we overgaan tot terugbetaling van het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen;
  • SafeBuy doet niets af aan de wettelijke retour- en herroepingsrechten welke je uiteraard altijd hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info