Over ons

Kwalitatief hoogwaardige onderdelen tegen lage kostprijzen. Dat is het eenvoudige en doeltreffende uitgangspunt van waaruit Bogijn Automotive opereert. Ontstaan door de immer hoger wordende consumentenprijzen en kleinere marges in de automobielindustrie, vervult Bogijn Automotive de behoefte naar betaalbare onderdelen van uitstekende kwaliteit.

Door gebruik te maken van efficiënte systemen en de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden, heeft Bogijn Automotive een goed alternatief voor de huidige kanalen gerealiseerd. Bogijn Automotive mag zich daarom met recht ‘uw onderdelendiscounter’ noemen.

Bogijn.nl is ongetwijfelt het beste online adres voor uw auto onderdelen. Wij van Bogijn willen autorijden graag betaalbaar houden. Daarom zorgen wij voor een kwalitatief, prijsgunstig alternatief.

Waarom Bogijn ?

  • Hoge kwaliteitsonderdelen voor voordelige prijzen
  • Kwaliteitsonderdelen van bekende merken
  • Twee jaar garantie op ons gehele assortiment
  • Geen verzendkosten! (vanaf € 119,-)
  • Shop veilig met SafeBuy en goede reviews
  • Goede service

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info