Garantie

Aanvullende Bogijn Automotive Garantie

Bogijn Automotive biedt een garantie van 2 jaar. Bogijn Automotive wil er zeker van zijn dat de consument een deugdelijk product aanschaft welke men behaagt, om onder andere hiermee een sterk merk te creëren. Daarnaast zijn alle producten geleverd door Bogijn Automotive Europees gerenommeerd en voorzien van alle wettelijke keurmerken.

Voor deze 2 jarige garantie stelt Bogijn Automotive wel enige voorwaarden.

  • Let er op dat u de onderdelen die u besteld bij Bogijn Automotive altijd laat monteren door gediplomeerde vakmensen. Dit zodat er een probleemloze montage geschied en daarmee een foutloze werking van de hoogwaardige Bogijn onderdelen gegarandeerd is.
  • De garantie geldt alleen voor fabricage en/of technische gebreken. Slijtage en verbruiksonderdelen zijn uitgesloten van deze extra verleende garantie. Wanneer een slijtage en/of verbruiksonderdeel een fabricage of technisch gebrek vertoond valt dit uiteraard wel onder de wettelijke garantie.
  • Bogijn Automotive vergoed geen vervolgschade en/of uurtarieven.

Wettelijke garantie

Wanneer men producten aanschaft bij Bogijn Automotive heeft men altijd recht op een deugdelijk product, mits het product normaal gebruikt wordt. Wanneer men vindt dat het product niet aan de verwachtingen voldoet dient met zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Bogijn Automotive. Waarna wij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek zullen hanteren.

Na opnemen van contact zal Bogijn Automotive onderzoeken of het product valt te herstellen en/of de mogelijkheid er is om het product in zijn geheel te vervangen. Mocht dit om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, biedt Bogijn Automotive de mogelijkheid de gesloten overeenkomst met u te ontbinden. In dit geval krijgt u, een gedeelte van, de aankoopprijs terug.

Garantieonderdelen retourneren/reclameren.

U en/of Bogijn Automotive dient altijd contact op te nemen met de andere partij voordat er ook maar enige actie ondernomen wordt.De makkelijkste manier en die met de meest soepele afhandeling is het volgende 3-stappenplan:

  1. U gaat naar www.bogijn.nl waarna u inlogt met u accountgegevens
  2. U gaat via onze klantenservice naar de afdeling retouren waar u op 'Retour Aanmelden' klikt.
  3. U vult daar de gevraagde gegevens van het product in en geeft aan dat het een garantieaanvraag betreft.

Waarna uw aanvraag ontvangen is zal Bogijn Automotive zo spoedig mogelijk doch binnen 48 uur na de aanvraag contact met u opnemen per e-mail of telefoon voor de verdere afhandeling.
NB Garantieaanvragen zullen altijd doorgespeeld worden aan onze leveranciers, deze zullen op hun beurt hetgeen controleren op eventuele fabricagefouten, montagefouten en andere. Hier gaat tijd overheen, houdt daarom altijd rekening met een week of 2 a 3 voor een garantiegeval, dit kan in uiterste gevallen uitlopen tot maximaal 6 weken. 

De Bogijn Automotive extra garantie van 2 jaar doet niets af aan de wettelijke garantie welke u uiteraard altijd heeft.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT