Aanvullende Bogijn Car Parts garantie

Bogijn Car Parts biedt een garantie van 2 jaar. Bogijn Car Parts wil er zeker van zijn dat de consument een deugdelijk product aanschaft welke men behaagt, om onder andere hiermee een sterk merk te creëren. Daarnaast zijn alle producten geleverd door Bogijn Car Parts Europees gerenommeerd en voorzien van alle wettelijke keurmerken.

Voor deze 2 jarige garantie stelt Bogijn Car Parts wel enige voorwaarden.

  • Let erop dat u de onderdelen die u bestelt bij Bogijn Car Parts altijd laat monteren door gediplomeerde vakmensen. Dit zorgt ervoor dat er een probleemloze montage geschiedt en daarmee een foutloze werking van de hoogwaardige Bogijn onderdelen gegarandeerd is.

  • De garantie geldt alleen voor fabricage- en/of technische gebreken. Slijtage- en verbruiksonderdelen zijn uitgesloten van deze extra verleende garantie. Wanneer een slijtage- en/of verbruiksonderdeel een fabricage- of technisch gebrek vertoont, valt dit uiteraard wel onder de wettelijke garantie.

  • Bogijn Car Parts vergoedt geen vervolgschade en/of uurtarieven.

Wettelijke garantie

Wanneer men producten aanschaft bij Bogijn Car Parts , heeft men altijd recht op een deugdelijk product, mits het product normaal gebruikt wordt. Wanneer men vindt dat het product niet aan de verwachtingen voldoet, dient zo spoedig mogelijk contact opgenomen te worden met Bogijn Car Parts , waarna wij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek zullen hanteren.

Na het opnemen van contact zal Bogijn Car Parts onderzoeken of het product valt te herstellen en/of de mogelijkheid er is om het product in zijn geheel te vervangen. Mocht dit om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, dan biedt Bogijn Car Parts de mogelijkheid de gesloten overeenkomst met u te ontbinden. In dit geval krijgt u (een gedeelte van) de aankoopprijs terug.

Garantieonderdelen retourneren/reclameren.

U en/of Bogijn Car Parts dient altijd contact op te nemen met de andere partij voordat er ook maar enige actie ondernomen wordt. De makkelijkste manier en die met de meest soepele afhandeling is het volgende 3-stappenplan:

  1. U gaat naar www.bogijn.nl, waarna u inlogt met uw accountgegevens.

  2. U gaat via onze klantenservice naar de pagina retouren, waar u op 'Retour Aanmelden' klikt.

  3. U vult daar de gevraagde gegevens van het product in en geeft aan dat het een garantieaanvraag betreft.

Wanneer uw aanvraag ontvangen is, zal Bogijn Car Parts zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 48 uur na de aanvraag, contact met u opnemen per e-mail of telefoon voor de verdere afhandeling.

NB Garantieaanvragen zullen altijd doorgespeeld worden aan onze leveranciers. Deze zullen op hun beurt de producten controleren op eventuele fabricage-, montage- en andere fouten. Hier gaat tijd overheen. Houd daarom altijd rekening 2 à 3 weken verwerkingstijd voor een garantiegeval. Dit kan in uiterste gevallen uitlopen tot maximaal 6 weken.

De Bogijn Car Parts extra garantie van 2 jaar doet niets af aan de wettelijke garantie welke u uiteraard altijd heeft.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info