Waterpomp

Wil jij een nieuwe waterpomp voor je auto kopen? Het vinden van de juiste waterpomp voor je auto is nog niet altijd even makkelijk, dit door het ontzettend grote online-aanbod van allerlei verschillende modellen en merken. Gelukkig helpen wij jou graag om de juiste waterpomp aan te schaffen!

Waterpomp kopen bij Bogijn Car Parts

Bij Bogijn Car Parts vind je een volledig assortiment waterpompen voor het zelf vervangen van de waterpomp. Wij verkopen waterpompen van verschillende merken en afmetingen. We hebben o.a. waterpompen van de topmerken Valeo, Vika, Febi Bilstein, Blue Print en Topran. Je ontvangt bij ons de Laagste Prijsgarantie en vindt de waterpompen die wij aanbieden dus nergens goedkoper! Wil je graag weten welke waterpomp past bij jouw type auto? Selecteer dan eerst jouw auto door het kenteken hieronder in te vullen:

Wanneer is de waterpomp van je auto aan vervanging toe?

Wanneer is de waterpomp van je auto aan vervanging toe? Een norm die vaak wordt aangehouden voor het vervangen van de waterpomp is tussen de 100.000 en 120.000 km. Meestal wordt de waterpomp tegelijk vervangen met de distributieriem, wat de reden is achter onze distributieriemensets inclusief waterpomp.

Een kapotte waterpomp vertoont verschillende herkenbare tekenen, zoals lekkende koelvloeistof, een oververhitte motor, een zeurend geluid vanuit de motorkap, en stoom die uit de radiateur of het reservoir komt.

Het is van groot belang om goede koelvloeistof te gebruiken voor de waterpomp en deze ongeveer elke 40.000 km te verversen. Wil je meer informatie over de functie, problemen en het vervangen van de waterpomp? Raadpleeg dan onze blog met een eenvoudig stappenplan.

Vind hier alle waterpompen uit ons auto-onderdelen assortiment.
Let op; je hebt nog geen auto geselecteerd. Wil je een passende waterpomp zien voor jouw auto? 
Selecteer deze dan eerst: 

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Waterpomp kapot? Vervang het zelf!

Indien je ongewone geluiden hoort, koelvloeistofverlies opmerkt, of een verminderde koeling ervaart, kan dit duiden op een defecte waterpomp in je auto. De waterpomp is cruciaal voor het koelsysteem, zorgt voor de circulatie van koelvloeistof en voorkomt oververhitting van de motor. Gelukkig is het mogelijk om zelf de waterpomp te vervangen.

Bij Bogijn Car Parts hebben we hoogwaardige en betaalbare waterpompen beschikbaar, waarmee je zelf de kapotte waterpomp kunt vervangen en de prestaties van je auto kunt herstellen. Lekkages en oververhitting zijn veelvoorkomende symptomen van een defecte waterpomp. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste waterpomp voor jouw auto. Zorg ervoor dat je de waterpomp op tijd vervangt om verdere problemen te voorkomen. Leer hier hoe je zelf je waterpomp kunt vervangen.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info