Gloeilamp, rem-/achterlicht

Wil jij een nieuwe achterlicht autolamp kopen? Het vinden van de juiste achterlicht autolamp voor je auto is nog niet altijd even makkelijk, dit komt door het ontzettend grote online-aanbod van allerlei verschillende modellen en merken. Gelukkig helpen wij jou graag om de juiste achterlicht autolamp aan te schaffen!

Achterlicht autolamp kopen bij Bogijn Automotive

Bij Bogijn Automotive vind je een assortiment achterlicht autolampen voor het zelf vervangen van de autolamp. We hebben achterlicht autolampen van het topmerk Osram. Je ontvangt bij ons de Laagste Prijsgarantie en vindt de achterlicht autolampen die wij aanbieden dus nergens goedkoper! Wil je graag weten welke achterlicht autolamp past bij jouw type auto? Selecteer dan eerst jouw auto door het kenteken hieronder in te vullen:

Wanneer is de achterlicht autolamp aan vervanging toe?

Achterlichten zijn rood en bevinden zich aan de achterkant van de auto. De achterlichten moeten altijd branden samen met het grootlicht, dimlicht, stadslicht of mistlicht. Tijdens het rijden hebben de achterlichten een gedimd rode kleur, als je stopt worden deze felrood. De achterlichten zijn minder fel dan de remlichten. De achterlichten hebben als functie andere bestuurders bij slecht zicht te laten weten dat jij op de weg rijdt. Een achterlicht kan aan vervanging toe zijn door zowel een kapotte kap als een kapotte lamp, bij een kapotte lamp kun je zelf het lampje gemakkelijk verwisselen. 

2 resultaten

 
OSRAM Gloeilamp, rem-/achterlicht ORIGINAL (7537)

OSRAM Gloeilamp, rem-/achterlicht ORIGINAL (7537)

  • Lamptype: P21/5W
  • Spanning (Volt): 24
  • Nominaal vermogen (W): 21/5
  • Sokkeluitvoering gloeilamp: BAY15d
€ 1,49 p/st
Op voorraad (levertijd 1-3 werkdagen)
OSRAM Gloeilamp, rem-/achterlicht ORIGINAL (7537-02B)

OSRAM Gloeilamp, rem-/achterlicht ORIGINAL (7537-02B)

  • Lamptype: P21/5W
  • Spanning (Volt): 24
  • Nominaal vermogen (W): 21/5
  • Sokkeluitvoering gloeilamp: BAY15d
  • Aantal: 2
€ 2,88 p/st


De gegevens worden opgehaald...

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info