Remschijven

Wil jij een nieuwe remschijf kopen? Het vinden van de juiste remschijven voor je auto is nog niet altijd even makkelijk, dit door het ontzettend grote online-aanbod van allerlei verschillende modellen en merken. Gelukkig helpen wij jou graag om de juiste remschijven aan te schaffen!

Remschijven kopen bij Bogijn Car Parts

Bij Bogijn Car Parts vind je een volledig assortiment remschijven, hierdoor wordt het zelf vervangen van de remschijf veel eenvoudiger. Wij verkopen remschijven van verschillende merken en afmetingen. We hebben o.a. remschijven van de topmerken Bosch, Brembo en Blue Print. Ons assortiment bestaat uit zowel massieve als geventileerde remschijven. Je ontvangt bij ons de Laagste Prijsgarantie en vindt de remschijven die wij aanbieden dus nergens goedkoper! Wil je graag weten welke specifieke remschijf past bij jouw type auto? Selecteer dan eerst jouw auto door het kenteken hieronder in te vullen:

Wanneer zijn de remschijven aan vervanging toe?

Voor het vervangen van de remschijven kun je een norm aanhouden van 100.000/110.000 km. Dit verschilt wel per auto en rijstijl. Bij een rijstijl met veel abrupt remmen of file remmen kan het zo zijn dat de remschijven al vervangen moeten worden na 50.000/60.000 km. Versleten remschijven kun je herkennen aan de volgende zaken:

  • Trillingen die ontstaan tijdens het remmen
  • Sporen van haarscheuren op de remschijven
  • Kromtrekken van de schijven
  • Ongelijk werkende remmen

Ook kunnen remschijven heel erg vies zijn, deze dienen dan schoongemaakt te worden omdat dit schade kan veroorzaken aan de remblokken. Wil je meer informatie over het kapotgaan van de remschijven en het vervangen van dit onderdeel? Bekijk deze blog voor een eenvoudig stappenplan inclusief een kostenplaatje.

Vind hier alle remschijven uit ons auto-onderdelen assortiment.
Let op; je hebt nog geen auto geselecteerd. Wil je passende remschijven zien voor jouw auto remmen? 
Selecteer dan eerst jouw auto: 

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

De rol van remschijven en remblokken

Remschijven en remblokken zijn essentieel voor een goed functionerend remsysteem, waardoor je veilig kunt stoppen, zelfs bij een noodstop. Bij problemen met remprestaties is het belangrijk om de onderdelen van het remsysteem te controleren op slijtage. Versleten remschijven moeten direct worden vervangen. Versleten remschijven vertonen tekenen zoals minimale dikte, haarscheuren of kromming. Deze problemen zijn vaak merkbaar tijdens het rijden, met verminderde remprestaties en mogelijke trillingen. Aarzel niet om versleten remschijven te vervangen en zo de veiligheid te waarborgen. Wil jij nou weten hoe je zelf je remschijven kan vervangen, lees het in de volgende blog!

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info