Airco compressor

Wil jij een nieuwe airco compressor kopen? Het vinden van de juiste airco compressor voor je auto is nog niet altijd even makkelijk, dit door het ontzettend grote online-aanbod van allerlei verschillende modellen en merken. Gelukkig helpen wij jou graag om de juiste airco compressor aan te schaffen!

Airco compressor kopen bij Bogijn Car Parts

Bij Bogijn Car Parts vind je een volledig assortiment airco compressoren voor het eenvoudig en goedkoper laten vervangen van de airco compressor. Wij verkopen airco compressoren van verschillende merken en afmetingen. We hebben o.a. airco compressoren van de topmerken AVA, Van Wezel, NRF, Nissens en Denso. Je ontvangt bij ons de Laagste Prijsgarantie en vindt de airco compressoren die wij aanbieden dus nergens goedkoper! Wil je graag weten welke airco compressor past bij jouw type auto? Selecteer dan eerst jouw auto door het kenteken hieronder in te vullen:

Wanneer is de airco compressor aan vervanging toe?

De airco compressor bestaat uit verschillende bewegende onderdelen. Deze onderdelen worden gesmeerd door de olie die in het koelmiddel zit, dit zodat de airco compressor goed blijft werken. Zonder dit koelmiddel óf wanneer het koelmiddel te laat wordt bijgevuld, loop je een vergrote kans op het kapotgaan van de airco compressor. Je merkt een verminderde werking van de compressor door de volgende zaken in acht te nemen:

  • Airco wordt niet koud
  • Airco slaat niet aan
  • Piepend of ratelend geluid bij het aanzetten van de airconditioning
  • Lekkende vloeistof uit de airco

In sommige gevallen kan het zo zijn dat het koelmiddel bijgevuld moet worden, werkt dit niet? Dan is er een grote kans dat de airco compressor kapot is. Je kunt deze blog raadplegen voor meer informatie over de werking, de gebreken en het vervangen van de airco compressor.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Airco compressor: Cruciaal voor het Airco- en Klimaatsysteem

De airco compressor, het hart van het airco- en klimaatsysteem in je auto, speelt een cruciale rol. Om ervoor te zorgen dat dit essentiële onderdeel soepel blijft functioneren, is regelmatig onderhoud van groot belang. Met zijn taak om koudemiddel rond te pompen, is het smeren van de onderdelen essentieel voor een optimale werking. Problemen kunnen echter de kop opsteken, zoals een weigerende airco compressor of vreemde geluiden tijdens het inschakelen. Gelukkig kunnen deze problemen vaak worden voorkomen door regelmatig te smeren.

Een aanwijzing dat er iets mis is met de airco compressor is wanneer je airconditioning warme lucht blaast in plaats van verkoelende frisheid. Dit kan wijzen op een kapotte airco compressor. Lekkages kunnen ontstaan als gevolg van een slechte afdichting van pakkingen, aansluitingen of versleten rubbers. Een andere mogelijkheid is dat de koppeling vast zit, waardoor de airco compressor niet naar behoren functioneert. In al deze gevallen is het ten zeerste aan te raden om een inspectie uit te laten voeren en indien nodig reparaties te laten verrichten door een professionele garage. 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info