FAQ, Veelgestelde vragen

Ik heb slechts een deel van mijn bestelling ontvangen, wanneer wordt het overige geleverd?

Uiteraard, het kan soms zijn dat we gebruik maken van een deellevering door onze diversiteit aan magazijnen en levertijden kan het dus zijn dat u soms iets wat eerder ontvangt dan de rest. 
Een deellevering voeren we uitsluitend uit in het kader van onze kwaliteitscontrole. Onderdelen die andere delen in dezelfde bestelling kunnen beschadigen versturen we apart, remschijven en koppelingssets bijvoorbeeld. Grote en gevoelige delen versturen we normaliter ook altijd apart; Radiatoren, uitlaatdelen, accu’s, etc..

Ik wil graag iets terugsturen, hoe doe ik dit?

Een retour kunt u gemakkelijk aanmelden via: ‘Klantenservice’ > ‘Retouren & Garantie’ > ‘Retour Aanmelden’. Vervolgens wijst het zich vanzelf.

Hoe lang duurt het voordat ik het geld van mijn retourzending terug krijg?

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Zodra hier verwerkt wordt direct het geld overgemaakt en krijgt u hier bericht van.

Wat is de levertijd van de artikelen?

Levertijden staan altijd weergegeven bij onze afzonderlijke artikelen. Hierbij geld, besteld u meerdere levertijden dan geldt over het algemeen de langste levertijd.
Direct Leverbaar is vandaag tot 19:00u besteld normaliter de volgende werkdag in huis. Staat er een daadwerkelijk aantal dagen levertijd achter, dan dient daar uiteraard even rekening mee gehouden te worden. Voor de volledige uitleg, klik hier!

Wanneer kan ik mijn bestelde bestelling thuis verwachten?

Verwachte verzenddata kunt u altijd terugvinden in uw account, wanneer u inlogt, naar uw bestellingen gaat en vervolgens de betreffende bestelling opent zult u hier de verwachte verzenddatum terugvinden.

Krijg ik een traceeroptie aangeboden nadat mijn bestelling verzonden is?

Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u normaliter altijd een mailtje van onze verzendpartner met daarin een traceeroptie. Ook in uw account kunt u na verzending de traceeroptie terugvinden.

Wordt er op zaterdag geleverd?

DHL levert normaliter op zaterdag. Bestel tijdig en 'Direct Leverbaar'!

Kan ik bij Bogijn ook achteraf betalen?

Bij Bogijn Car Parts kunt u achteraf betalen via PayPal. Hier leest u meer over achteraf betalen met PayPal.

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info