Verzendkosten

Bij Bogijn versturen wij, naast de mogelijkheid om af te halen, standaard met DHL. Daarnaast hebben we een keuze uit een paar andere transporteurs. Dit om je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Elke transporteur heeft zijn eigen kosten, bekijk hieronder het overzicht.

Levering met DHL Standaard;
Alle bestellingen die verstuurd worden met DHL Standaard worden boven € 119,- gratis verzonden, anders betaal je slechts € 6,75.

Afhalen;
Te allen tijde gratis bij  een online besteling. Bij bestellen kan gekozen worden om online te betalen of bij ons aan de balie met pin of contant.

Kom je hier direct aan de balie bestellen, dan rekenen we hier een kleine vergoeding voor à € 3,50. Dit doordat door ons nieuwe geautomatiseerde proces een baliebestelling lastiger te realiseren is.

Bekijk hier van welke verzendpartners wij gebruik maken en wat u hiervan kunt verwachten.

 

 

 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info