Laagste prijsgarantie

Bij Bogijn willen wij altijd de laagste prijs bieden.

Wanneer blijkt dat wij bij een bepaald product niet de laagste prijs (inclusief verzendkosten) hebben, dan zijn wij u uiteraard dankbaar wanneer hier melding van gemaakt wordt. Om die reden geven wij u dan ook, na controle, een 10% lagere prijs tegenover de prijs van andere leverancier*.

De procedure werkt heel simpel: voordat je de bestelling plaatst geeft u via een e-mail aan waar u de artikelen goedkoper gevonden heeft. Dit kan doormiddel van een screenshot of URL-link van de pagina. Wij kijken dit na en zullen u een kortingscode terugsturen, welke gekoppeld zal zijn aan dit product. 

De laagste prijs garantie is enkel van toepassing wanneer dit vooraf gemeld is. 


Hoe wordt het kortingsbedrag berekend?

Voorbeeld: Artikel C 12 345 van MANN FILTER
Kost bij Bogijn;          € 11,15 + € 5,95 verzendkosten     (Totaal; € 17,10)
Kost bij concullega;    € 4,95 + € 9,95 verzendkosten      (Totaal; € 14,90)

Andere leverancier is hier goedkoper, dus laagste prijs garantie is van toepassing. 
U krijgt bij ons 10% korting op de prijs van de concullega.

Uw nieuwe prijs is: € 13,41 (€ 14,90 – 10% korting)
U krijgt voor de korting een couponcode ter waarde van: € 3,69 (Berekening waarde coupon; Oude prijs € 17,10 - Nieuwe prijs € 13,41 = € 3,69)


*Let op! Helaas kunnen we niet overal de goedkoopste in zijn. Al onze producten hebben een laagste prijsgarantie, behalve onze accu’s, oliën en producten in de accessoireshop (zie 'Accessoires' in de rode balk boven in onze webwinkel).

Onze laagsteprijsgarantie geldt uitsluitend tegenover andere leveranciers gevestigd in Nederland of met een .nl internetdomein.
Marktplaatsen en vergelijkingsplatformen (Marktplaats.nl, Pitstraat.com, Ebay.nl, Amazon.nl, Aliexpress.com, etc…) zijn uitgesloten.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info