Laagste Prijsgarantie

Bij Bogijn willen wij altijd de laagste prijs bieden.

Wanneer blijkt dat wij bij een bepaald product niet de laagste prijs (inclusief verzendkosten) hebben, dan zijn wij jou uiteraard dankbaar wanneer hier melding van gemaakt wordt. Om die reden geven we je dan ook, na controle, een 10% lagere prijs tegenover de prijs van andere leverancier*.

De procedure werkt heel simpel: voordat je de bestelling plaatst geef je via een e-mail aan waar u de artikelen goedkoper gevonden heeft. Dit kan doormiddel van een URL-link van de pagina. Wij kijken dit na en zullen je een kortingscode terugsturen, welke gekoppeld zal zijn aan dit product. 

De Laagste Prijsgarantie is enkel van toepassing wanneer dit vooraf gemeld is. 


Hoe wordt het kortingsbedrag berekend?

Voorbeeld: Artikel C 12 345 van MANN FILTER
Kost bij Bogijn;          € 10,15 + € 6,75 verzendkosten     (Totaal; € 16,90)
Kost bij concullega;    € 4,95 + € 9,95 verzendkosten      (Totaal; € 14,90)

Andere leverancier is hier goedkoper, dus onze Laagste Prijsgarantie is van toepassing. Je krijgt bij ons 10% korting op de prijs van de concullega.

Jouw nieuwe prijs is: € 13,41 (€ 14,90 – 10% korting)
Je krijgt voor de korting een couponcode ter waarde van: € 3,49 (Berekening waarde coupon; 'Oude prijs' € 16,90 - Nieuwe prijs € 13,41 = € 3,49)


*Let op! Helaas kunnen we niet overal de goedkoopste in zijn. Al onze producten hebben een Laagste Prijsgarantie, behalve onze accu’s, oliën en producten in de accessoireshop (zie 'Accessoires' in de rode balk boven in onze webwinkel).

Onze Laagste Prijsgarantie geldt uitsluitend tegenover voorradige artikelen van andere leveranciers gevestigd in Nederland of met een .nl internetdomein. Eventuele kortingsacties van onze concullega's zijn uitgesloten. Marktplaatsen en vergelijkingsplatformen (Marktplaats.nl, Ebay.nl, Amazon.nl, Aliexpress.com, etc…) zijn uitgesloten. 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info