Verzendpartners

90% van onze leveringen verlopen via de DPD. Wanneer uw pakket verzonden is ontvangt u vanuit de DPD een email met daarin alle info over de verzending, levertijd en eventuele afhaalmogelijkheden. Veelal wordt dit de volgende werkdag geleverd, niet op zaterdag.
In andere gevallen, ongeveer een 5%, verloopt de verzending met een andere aanbieder. In deze gevallen ontvangt u van ons persoonlijk een email met daarin de Track and Trace gegevens. Veelal wordt dit de volgende werkdag geleverd, niet op zaterdag.
In de laatste 5% verzenden wij uw bestelling via PostNL, hier kunt u zelf voor kiezen, veelal word dit de volgende dag geleverd ook op zaterdag.
 
Wanneer uw bestelling verzonden is ontvangt u de factuur van uw bestelling, deze is puur voor uw eigen administratie. Hierop kan eventuele informatie staan m.b.t. de levering. Geschied deze via de DPD of PostNL, dan krijgt u vanuit hen bericht.
 
Bent u niet thuis op moment van levering? Dan krijgt u een briefje in de bus, volg even deze aanwijzingen en het pakket word opnieuw aangeboden bij u. In sommige gevallen kiest de vervoerder ervoor uw pakket na een eerste afleverpoging te leveren bij een Parcelshop bij u in de buurt, ook hier ontvangt u een briefje van in de bus. Mocht er onverhoopt wat misgaan of het pakket wordt bijvoorbeeld niet opgehaald bij een Parcelshop, dan komt het pakket uiteindelijk retour bij ons. Wij nemen dan contact met u op voor een eventuele verd.
 
Onze standaard verzendmethoden bevat geen levering op de zaterdag, bestelt u dus op vrijdag dan ontvangt u dit altijd de eerst volgende werkdag, de maandag. PostNL levert wel op zaterdag. U kunt zelf tijdens het bestelproces kiezen voor PostNL. Besteld u 'Direct leverbaar' artikellen op een vrijdag én kiest u voor een PostNL levering, dan zal uw bestelling wel op de zaterdag geleverd gaan worden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT