Multiriem

Wil jij een nieuwe multiriem kopen? Het vinden van de juiste multiriem voor je auto is nog niet altijd even makkelijk, het internet biedt een ontzettend groot aanbod waardoor je verdwaald kan raken in de verschillende keuzen modellen en merken. Gelukkig helpen wij jou graag om de juiste multiriem aan te schaffen!

Multiriem kopen bij Bogijn Car Parts

Bij Bogijn Car Parts vind je een volledig assortiment multiriemen voor het zelf vervangen van de multiriem. Wij verkopen multiriemen van verschillende merken en afmetingen. We hebben o.a. multiriemen van de topmerken Bosch, Gates, Febi Bilstein en Continental. Je ontvangt bij ons de Laagste Prijsgarantie en vindt de multiriemen die wij aanbieden dus nergens goedkoper! Wil je graag weten welke multiriem past bij jouw type auto? Selecteer dan eerst jouw auto door het kenteken hieronder in te vullen:

Wanneer is de multiriem aan vervanging toe?

Voor het vervangen van de multiriem kun je een norm aanhouden van tussen de 60.000/150.000 km. Dit is sterk afhankelijk per type auto. Je kunt een versleten multiriem herkennen aan een gierend/jankend geluid wanneer je op lagere snelheid rijdt. Wanneer deze dan niet wordt vervangen is er een grote kans dat de multiriem zal knappen. Je kunt de staat van de riem controleren door na te kijken of de multiriem scheurtjes of rafels heeft. Hiernaast kun je de multiriem indrukken met je vinger, wanneer deze meer dan één centimeter in te drukken is, dan is de multiriem versleten. Als de multiriem knapt zijn er verschillende onderdelen van de auto die niet meer werken. Dit zijn bijvoorbeeld de aircopomp, stuurbekrachtiging, dynamo en evt. de motorkoeling. Voordat je aan de slag gaat met het vervangen van de multiriem kun je deze blog raadplegen, je vind hier een eenvoudig stappenplan voor het vervangen van de riem, hiernaast wordt in de blog het verschil tussen de multiriem en v-snaar uitgelegd. 

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Wat doet de multiriem?

De distributieriem verbindt de krukas en nokkenas, waardoor de timing van de kleppen wordt geregeld. Het is cruciaal voor een goede samenwerking tussen beide en voor de aandrijving van de auto. Bogijn biedt hoogwaardige distributieriemen en -sets aan van merken zoals Ina, Gates en Febi Bilstein. Regelmatige vervanging volgens de autofabrikant voorkomt schade. Vertrouw op Bogijn voor de juiste distributieriemen en deskundig advies. Wil jij nou weten hoe je zelf je distributieriem kan vervangen, lees het in de volgende blog!

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info