SKF

SKF Group

SKF is in 1907 opgericht en heeft inmiddels 109 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Het begon allemaal bij de uitvinder van de zelfrichtende kogellagers, Sven Gustaf Wingqvist, tevens mede-oprichter. Het bedrijf is een toonaangevende wereldwijde technologieleverancier. Met 140 vestigingen in 32 landen, tussen de 40.000 en 50.000 werknemers en 18 technische centra overal in de wereld is SKF een van de grootste spelers in de automotive markt. 

Tegenwoordig houdt het bedrijf zich bezig met het ontwikkelen van technologieën die milieuvriendelijk zijn en de uitstoot minimaliseren. Binnen onze webshop is het Zweedse bedrijf de meest innovatieve speler. Ze staan dan ook internationaal bekend als één van de voornaamste ontwikkelaars van innovatieve technologieën met het oog op uitstoot en het milieu.

Productaanbod SKF

Het bedrijf levert zijn producten aan originele auto fabrikanten en aan de aftermarket. Voor het aftermarket segment zijn het producten als lagers en lagereenheden, mechatronische systemen, pakkingen en smeermiddelen. Veel producten zijn vaak universeel. Door het feit dat ze ook onderdelen leveren aan originele fabrikanten, voldoen alle producten altijd aan OE-standaarden. De producten worden ook geproduceerd onder de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het immens grote bedrijf levert zoals verwacht altijd naar verwachtingen.

SKF bij Bogijn

Van dit merk hebben wij bij Bogijn enorm veel producten. Vooral voor groepen als de riemaandrijving, stuurdelen en de wielophanging gaat u hier hoogstwaarschijnlijk iets vinden. Tientallen keuzes aan Poly V-riemen, distributieriemsets, stuureenheden, wiellagers en nog veel meer producten van dit merk vind je bij ons.

Zoals aangegeven zijn veel onderdelen van SKF universeel. Hiernaast zijn er ook producten die enkel in een paar automodellen passen. Check of er voor uw auto onderdelen in ons magazijn aanwezig zijn. Doe dit eenvoudig met de kentekencheck, vul uw kenteken in en u ziet gelijk welke onderdelen er precies in uw auto passen

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van SKF. Zie hieronder het complete SKF assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Carter, krukaskamer

Chemische produkten

Dynamo

Gereedschap, universeel

Gereedschap, voertuigspecifiek

Handmatige versnelling

Koeling

Koppeling

Krukasaandrijving

Motormanagement

Remmen

Riemaandrijving

Speciaal gereedschap, universeel

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Stuurdelen, universeel

Vering / demping

Wielaandrijving

Wielaandrijving, universeel

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info