Wecycle, WEEE-regeling


Oude elektrische apparaten mogen tegenwoordig gerecycled worden. Deze kunt u altijd kosteloos afgeven in uw eigen gemeente in de gemeentelijke afvalstraat of op de huidige inleverpunten te vinden op de Wecycle website. http://www.wecycle.nl/nederlands/consumenten/inleveren/wecyclezoeker.html 

Wanneer u elektronische apparatuur koop bij ons is het ook mogelijk via de WEEE-regeling de oude elektronische apparatuur bij ons in te leveren/te retourneren.
U kunt dit gemakkelijk melden via onze website. Ga bovenin naar klantenservice vervolgens naar de afdeling retouren waar u op 'Retour Aanmelden' klikt, u zult dan een kosteloos label van de DPD ontvangen van ons waarmee u deze artikel(len) kosteloos terug kunt sturen aan ons zodat wij deze duurzaam kunnen recyclen voor u.

Heeft u hier verder vragen over dit proces of over de WEEE-regeling dan horen we dit heel erg graag van u!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT