Bogijn is verhuist!

We zijn inmiddels al even uit ons huidige pand gegroeid en dat betekent dat we naar een groter pand mogen. Samen met ons moederbedrijf zijn we dan ook verhuist naar Wijchen! In een mooi, groot en ergonomisch pand gaan we onze activiteiten voortzetten.

Vanaf 30 mei 2023 zullen we volledig operationeel zijn vanuit ons nieuwe pand te Wijchen, op adres Bijsterhuizen 3029, 6604LP Wijchen.

Waarom verhuizen wij naar Wijchen?

Bogijn is dé leverancier van hoogwaardige auto-onderdelen tegen voordelige prijzen. Onze sterke reputatie heeft geleid tot een snelle groei in de afgelopen 7 jaar, waardoor we ons magazijn in Druten zijn ontgroeid. Om deze groei voort te zetten, hebben we een oplossing gevonden.

Na een uitgebreide zoektocht hebben we een leeg stuk grond van 16.072 m² in Wijchen gevonden. Momenteel wordt daar een nieuw magazijn en kantoorruimte gebouwd, waar we in de loop van 2023 onze werkzaamheden zullen voortzetten.
Eigenaar Sjors van Heertum legt uit: “Ons bedrijfsmodel functioneert goed. Om onze klantenkring te laten groeien en ons assortiment uit te breiden, is het essentieel dat we verhuist zijn naar een pand dat onze opslagcapaciteit verviervoudigt.”

Onze nieuwe vestiging op Bijsterhuizen in Wijchen biedt niet alleen een modern en toekomstbestendig pand, maar ook een magazijn dat vier keer groter is dan ons huidige magazijn in Druten. Deze extra ruimte stelt ons in staat om ons assortiment verder uit te breiden en meer voorraad van topmerken te hebben, waaronder onze eigen merken.

Met deze uitbreiding kunnen we onze klanten, nog beter en sneller voorzien van hoogwaardige auto-onderdelen tegen onze bekende voordelige prijzen.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Vanwege de verhuizing hebben we niet alleen een modern en toekomstbestendig pand, maar ook een magazijn dat bijna 2 voetbalvelden groot is, dit is 4x groter dan ons huidige bedrijfspand in Druten.
Deze verhuizing zal zorgen voor de volgende voordelen:

  • Meer voorraad
  • Groter assortiment
  • Betere levertijden
  • Kom je afhalen, dan ligt je bestelling al met 25 minuten klaar
  • Voor verzending kun je nog steeds tot 19u terecht in onze webshop

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste onderdelen? Dan kan je gebruik maken van onze goede en snelle klantenservice. Wij staan op werkdagen van 08:00 uur tot 19:00 uur telefonisch of via onze chat voor je klaar. Onze medewerkers reageren gemiddeld binnen 1 minuut!

Wat gaat er nog meer veranderen?

Vanuit onze nieuwe vestiging in Wijchen bieden wij nog steeds de mogelijkheid om je auto-onderdelen af te halen. Vanwege het geautomatiseerde magazijn is het helaas niet meer mogelijk voor onze baliemedewerkers om je bestelling zelf bij elkaar te verzamelen. Je bestelling zal namelijk een geautomatiseerd proces ingaan. Het zal + - 25 minuten duren voordat je bestelling bij onze afhaalbalie klaar staat. Vanaf 30 mei zijn wij helaas genoodzaakt € 3,50 servicekosten te hanteren wanneer je persoonlijk in Wijchen aan de balie je bestelling plaatst.
Wij raden je aan om je bestelling gemakkelijk online via onze webshop te plaatsen, zo voorkom je deze kosten en wachttijd bij de afhaalbalie. Afrekenen per pin of contant zal nog steeds mogelijk blijven en kun je dan ook selecteren in het online bestelproces.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als je nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info