Automattensets

Vind je auto op merk / model / type

Vind uw auto door het kenteken

Motip universeel zwart hoogglans 500ml

€ 10,37

Trechter + Fexibele Tuit 160Mm (1St)

€ 4,54

Palidium 10W-40 Motorolie

€ 29,48

Remmenreiniger 12st. Brake Cleaner Spray, 500ml

€ 29,95

Ruitensproeiervloeistof antivries -22 Eurol 2L

€ 4,67

Spatbordbescherming voor tijdens het sleutelen!

€ 4,95


Selecteer jouw auto en alle passende automattenset staan voor je geselecteerd. Kies voor voordelige naaldvilt sets of ga voor een luxe velours variant!


Vind een 100% passende automattenset voor jouw auto!

Wil jij nieuwe automatten kopen? Het vinden van de juiste automatten, ook wel autovloermatten genoemd,  voor je auto is nog niet altijd even makkelijk, dit komt door het ontzettend grote online-aanbod van allerlei verschillende modellen en merken. Gelukkig helpen wij jou graag om de juiste automatten aan te schaffen!

Automatten kopen bij Bogijn Automotive

Bij Bogijn Automotive vind je een volledig assortiment automatten voor het zelf vervangen van de automatten. Wij verkopen automatten van verschillende afmetingen en verschillende soorten, zoals rubberen, stoffen, naaldvilt en velours automatten. Bij Bogijn Automotive hebben wij automatten van het merk Palidium, ons huismerk van hoogwaardige kwaliteit tegen lage prijzen! Je ontvangt bij ons de Laagste Prijsgarantie en vindt de automatten die wij aanbieden dus nergens goedkoper! Wil je graag weten welke automatten passen bij jouw type auto? Selecteer dan eerst jouw auto door het kenteken hierboven in te vullen.

velours naaldvilt automattensets

Functie automatten

Automatten, ook wel autovloermatten genoemd, hebben als functie om de vloerbekleding van je auto te beschermen tegen vuil, slijtage en zoutcorrosie. Elke keer als je je auto instapt neem je een beetje vuil mee. Automatten zorgen ervoor dat dit vuil niet in de vloerbekleding van je auto trekt.

De voordelen van voetmattensets van Bogijn Automotive

  • Simpel
  • Voordelig
  • 2 jaar garantie
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten (boven de € 119)
  • Shop veilig met SafeBuy en goede reviews

Mocht je nog vragen hebben over jouw nieuwe voetmattenset, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via onze live chat, Whatsapp en telefonisch.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info