VAN WEZEL

VAN WEZEL

Carosserie- en koelingsdelen

Dit bedrijf werd omstreeks 1960 opgericht en houdt zich sinds de oprichting bezig met het verhandelen van auto onderdelen. Vandaag de dag is Van Wezel Autoparts een van de toonaangevende spelers in Europa in de productie en distributie van carrosserie-  en koelingsonderdelen als gevolg van een constante focus op kwaliteit, innovatie en de prijs daarvan.

Vanuit het hoofdkantoor in Tienen (België), de 2 extra magazijnen in België en het pand in Duitsland, Oostenrijk, de Tsjechische Republiek, Nederland en Italië, levert Van Wezel haar professionele klanten in Europa alsmede over de gehele wereld.

Onderdelen van van Wezel

De producten van dit merk kunnen in drie groepen onderverdeeld worden:

  • Carrosseriedelen: bumpers, bumperlijsten, wielkastlijsten etc.

  • Motorkoelsystemen onderdelen: drogers, compressoren, ventilatoren, radiatoren etc.

  • Voertuigverlichting: koplampen, achterlampen, dimlampen, mistlampen, richtingaanwijzers en allerlei verschillende soorten spiegels.

Van Wezel levert auto onderdelen voor vrijwel alle bekende automerken. Kwalitatief zijn de onderdelen van dit merk uitstekend. Alles wordt gemaakt naar de OE normen en andere strenge kwaliteitseisen.

Van Wezel bij Bogijn

Bogijn Automotive levert van Van Wezel Autoparts het gehele assortiment. Van carrosserie tot de koelingsdelen. Hier een kleine opsomming van wat men kan verwachten:

Motorkappen
Spatborden
Bumpers
Radiatoren
Condensoren
Modderkuipen
Koplampen
Knipperlichten
Achterlichten

Etc. Noem het maar op!

Per product hebben we veel aanbod en een brede toepasbaarheid qua automerken. Kijk of er van van Wezel passende producten bij ons in de webshop aanwezig zijn door middel van de kentekencheck. Voer uw kenteken in en u ziet gelijk welke onderdelen er precies voor uw auto beschikbaar zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van van Wezel. Zie hieronder het complete van Wezel assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Accessoires, universeel

Airconditioning, airco

Airconditioning, airco, universeel

Automatische aandrijving

Belichting, Universeel

Brandstofmanagement

Cabine

Carrosserie

Carrosserie, universeel

Comfortsysteem

Gereedschap, universeel

Interieur

Koeling

Koeling, universeel

Luchttoevoer

Remmen

Ruitenreiniging

Signalisatie

Smering

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Vering / demping

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info