URW

URW Europa BV

URW Europa is een dochteronderneming van Matsui Universal Joint Corp., een grote automotive fabrikant uit Japan, die zich al sinds 1934 bezighoudt met auto onderdelen.  Met behulp van de betrouwbare technologieën biedt men er al jaren het beste als het om stuur producten gaat. Bij URW Europa maakt men stuurhuizen, stuurkolommen, stuurpompen, aandrijfassen en meer. Met voortdurende innovatie en strenge kwaliteitseisen tijdens het productieproces blijft het bedrijf kwaliteit leveren. Nieuwe producten zijn bijvoorbeeld hydraulische stuurpompen en hydraulische stuurbekrachtiging. Er wordt gebruik gemaakt van ultramoderne controleapparatuur en andere methoden die ervoor zorgen dat er constant hoge kwaliteit geleverd kan worden en dat de producten perfect kunnen functioneren.

Met de nieuwe locatie in Ankeveen in Nederland is de relatie tussen Bogijn en URW versterkt. Met deze verhuizing zijn de levertijden nog beter geworden.

URW producten

De producten van URW staan terecht bekend om hun uithoudingsvermogen en het vermogen om veel te kunnen weerstaan. De fabrieken gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit die worden behandeld met een speciale technologie. Het oppervlak van elk deeltje wordt na elke ingreep opnieuw geschuurd, wat uiteindelijk resulteert in een perfecte gladheid. Deze techniek voorkomt kleine krasjes, scheurtjes en andere ongelijkheden die kunnen zorgen voor een verkeerde werking van het onderdeel.

URW aanbod bij Bogijn Automotive

Het aanbod URW producten bij Bogijn bestaat uit: servo pompen, stuurhuizen, askoppelingen en homokineet reparatiesets voor de aandrijfas. De producten gaan samen met merken als Nissan, Toyota, Mazda en andere Aziatische automerken. Per product staat de toepasbaarheid aangegeven. Voor alles wat te maken heeft met het stuur van de Aziatische auto ga je bij dit merk je oplossing vinden.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van URW. Zie hieronder het complete URW assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Cilinderkop

Stuurdelen

Wielaandrijving

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info