TRW

TRW Aftermarket

TRW is een vedette in de automotive industrie, al meer dan 100 jaar staan ze bekend om hun voortdurende innovatie, de kwaliteit van de producten en hun reputatie voor veiligheid en levensduur. TRW Automotive is een van 's werelds grootste toeleveranciers van de automobielindustrie en is een van de top financiële performers in de industrie, met in 2011 bijvoorbeeld een omzet van 16,2 miljard dollar. Als leider in de veiligheid van de auto, produceert TRW geavanceerde actieve systemen bij het remmen, stuurinrichting en de ophanging, en geavanceerde veiligheid voor de inzittenden, waaronder airbags, veiligheidsgordels en stuurwielen. TRW heeft meer dan 60.000 medewerkers in meer dan 185 locaties in elke voertuig-producerende regio ter wereld.

Met onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop faciliteiten gelegen over de hele wereld, is TRW gepositioneerd om de veranderende eisen van zowel gevestigde als opkomende markten te voldoen met geavanceerde en betaalbare oplossingen.

TRW Productaanbod

Bij dit merk bestaat het assortiment uit onderdelen voor de auto, motor en bedrijfswagens van licht tot zwaar. Het grootste gedeelte van het assortiment bestaat uit delen voor het remsysteem. Het assortiment kan in drie delen worden onderverdeeld:

  • Remsystemen: remschijven, remblokken, remtrommels, remschoenen, remvloeistof etc..

  • Activeringssystemen: sensoren, koppelingcilinders, handremkabels etc..

  • Sturingsystemen: schokdempers, stabilisatoren, stuurverbindingen etc..

TRW aanbod bij Bogijn

Bij Bogijn hebben wij een ruim aanbod aan TRW producten. Vooral onderdelen voor de rem en de koppeling. Remschijven, remslangen, remtrommels, remvloeistof en vele andere producten van wereldklasse kwaliteit liggen bij ons op voorraad. Door het brede aanbod zijn er onderdelen voor vrijwel elk automodel te vinden, hoogstwaarschijnlijk ook voor uw auto. Check dit snel door middel van de kentekencheck. Vul uw kenteken in aan de linkerkant van uw scherm en u ziet gelijk welke onderdelen er voor uw auto specifiek beschikbaar zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van TRW. Zie hieronder het complete TRW assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

 

Belichting, Universeel

Cabine

Chemische produkten

Gereedschap, universeel

Handmatige versnelling

Koppeling

Remmen

Remmen, universeel

Signalisatie

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Tweewielerframe

Vering / demping

Verlichting

Werkplaatsapparatuur

Wielen

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info