SACHS

SACHS Shocks & Clutches

Het SACHS merk bestaat al meer dan een eeuw. In 1894 al, richtte Ernst Sachs het bedrijf op. De heer Sachs had altijd al veel interesse in technische mechanismen en sportieve ambities. Als amateur racer behaalde hij zijn eerste successen als fietser. Hij kwam er na een tijdje achter dat hij de lagers van de fietsen niet soepel en glad genoeg vond. Zijn streven naar perfectie bracht hem tot de ontwikkeling van zijn eigen gewenste lagers. Toen de heer Sachs naar Schweinfurt verhuisde, ontmoette hij de ervaren handelaar Karl Fichtel en samen richtten ze dit bedrijf op. 

De voorliefde voor racing en motorsport is tot op vandaag te zien. SACHS is leverancier voor verschillende raceteams, met nu al nauwe betrokkenheid bij meer dan 100 winsten. Deze rijke ervaring bij de racesport wordt gebruikt bij het ontwikkelen en produceren van elk product.  

SACHS producten

SACHS producten worden geproduceerd van hoogwaardige materialen en weerspiegelen het nieuwste van het nieuwste. Ze staan voor hoge prestaties en betrouwbaarheid. Dit is de reden waarom talrijke bekende autofabrikanten hun voertuigen uitrusten met producten van dit merk. Elk jaar rollen er meer dan 10 miljoen nieuwe voertuigen met deze dempers en schokdempers van de productielijn. Bovendien biedt het merk koppelingen van hoge kwaliteit voor originele fabrikanten van apparatuur en de markt voor reserve onderdelen.

SACHS bij Bogijn Automotive

Bij Bogijn bieden wij een zeer groot deel van het complete aanbod van dit merk aan. De grootste aandacht is voor onderdelen voor de koppeling, in ons totale assortiment zijn de koppelingsproducten van dit merk altijd van excellente kwaliteit. Denk aan artikelen als koppelingskabels, hulpcilinders, geleidehuizen en meer. Hiernaast hebben we nog artikelen voor de koeling, stuurdempers, schokdempers en allerlei soorten lagers. 

De diepe range aan producten zorgt er voor dat er voor veel auto modellen onderdelen beschikbaar zijn. Kijk snel of er ook voor uw auto onderdelen van dit merk zijn met de kentekencheck. Vul uw kenteken in en u ziet gelijk de passende onderdelen.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van SACHS. Zie hieronder het complete SACHS assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Automatische aandrijving

Cabine

Carrosserie

Chemische produkten

Gereedschap, universeel

Handmatige versnelling

Koeling

Koppeling

Krukasaandrijving

Motorophanging

Pneumatisch systeem

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Vergrendelsysteem

Vering / demping

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info