PURFLUX

Purflux Filters (Sogefi Group)

Purflux Filters is onderdeel van Sogefi Group, een mondiale leidende leverancier van originele delen voor de automotive industrie met meer dan 35 jaar ervaring. Sogefi ontwerpt, ontwikkelt en produceert filtersystemen, ophanging onderdelen en airconditioning producten. Door hun constante onderzoek blijven ze hun producten verbeteren door middel van nieuwe technologische ontwikkelingen in alle gebieden. Daarnaast zijn ze constant bezig met het optimaliseren van de producten op het gebied van levensduur, effectiviteit, grootte, gewicht en milieubewustheid. 

Tot op de dag van vandaag is het streven om internationaal leider te worden in de automotive onderdelen industrie. Tegenwoordig is Sogefi actief in 23 landen in 4 continenten met meer dan 40 fabrieken. Ze zijn goed op weg om hun doel te bereiken.

Filters van Purflux 

De geavanceerde voertuigmotoren van vandaag zijn ingesteld op strakkere toleranties en vertrouwen op filtratie van topkwaliteit. Met olie-, lucht-, interieurlucht-, benzine- en dieselfilters van OE-kwaliteit biedt het Purflux-programma een volledige keuze voor elke klant. Purflux biedt filtratie media van hoge kwaliteit, waaronder plooibare en compacte, lichtgewicht filters met minder metalen onderdelen.

Purflux filters bij Bogijn

Van het wijde en diepe assortiment bieden wij bij Bogijn vier verschillende filters aan. Namelijk brandstoffilters, luchtfilters, oliefilters en interieurfilters. Per verschillende filter hebben we enorm veel keus. Er zijn filters voor vrijwel alle auto modellen. Check zelf snel of we filters voor uw auto aan te bieden hebben met de kentekencheck. Vul aan de linkerkant van het scherm uw kenteken in en u ziet gelijk welke producten er voor uw auto van toepassing zijn. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Purflux Filters. Zie hieronder het complete Purflux assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Brandstofmanagement

Luchttoevoer

Smering

Verwarming/ventilatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info