PIERBURG

Pierburg

Pierburg is van oudsher een van de nauwste partners van de auto-industrie en heeft de ontwikkeling van de auto sinds het begin ondersteund. Het merk werd in 1909 in Berlijn opgericht als een staalhandelsbedrijf en begon in 1928 carburateurs te produceren. Het werd al snel vrijwel de enige leverancier aan alle Duitse autobedrijven en vele internationale voertuigproducenten en motorfabrikanten. In 1986 werd Pierburg overgenomen door Rheinmetall Group. Binnen Rheinmetall Automotive is Pierburg de specialist voor emissiecontrole, luchttoevoer, gaskleppen en magnetische systemen.

Zoals gezegd zijn ze specialist op het gebied van emissiebeperking, luchttoevoer en gaskleppen. De tientallen jaren ervaring en uitgebreide, innovatieve en gerenommeerde expertise op het gebied van motoren bieden een ideale basis voor Pierburg bij de voortdurende ontwikkeling en productie van baanbrekende componenten, modules en systemen.

Producten van Pierburg

De producten staan bekend om hun OE-kwaliteit, Pierburg onderdelen zijn vaak eerste keus voor monteurs. Door de goede kwaliteit hoeft u nooit bang te zijn voor risico, de onderdelen hebben gegarandeerd de langst mogelijke levensduur. Denk bij de product range aan artikelen als glijlagers, drogers, aandrijvingsartikelen, pompen en nog veel meer.

Pierburg onderdelen bij Bogijn Automotive

Van dit merk hebben we bij Bogijn vooral veel onderdelen voor brandstofmanagement. Denk hierbij aan brandstoffilters, brandstofdrukregelaars en brandstoftoevoereenheden. Hiernaast hebben we ook nog artikelen voor de airconditioning, de remmen, de luchttoevoer en nog meer. De meeste producten hebben een hele brede toepasbaarheid. Dat wil zeggen dat ze in veel automodellen als gegoten zouden zitten. Check of er ook voor uw auto onderdelen van dit merk zijn. Check het met de kentekencheck, vul het kenteken van uw auto in en u ziet het gelijk.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Pierburg. Zie hieronder het complete Pierburg assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

 

Aandrijving

Airconditioning, airco

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Brandstofmanagement, universeel

Carburateur

Comfortsysteem

Elektrische universele delen

Instrumenten

Koeling

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Motorophanging

Pneumatisch systeem

Remmen

Secundaire luchttoevoer

Smering

Snelheidregelsysteem

Standaard onderdelen

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Veiligheidsystemen

Vering / demping

Verwarming/ventilatie

Werkplaatsapparatuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info