NK

NK Autoparts

NK is onderdeel van de Deense SBS Group. Al decennia lang is het een bekende, veel voorkomende en gerespecteerde leverancier voor alles wat met remmen, sturen en andere automotive producten te maken heeft. Het Deense bedrijf kwam 25 jaar geleden voor het eerst in Duitsland en sindsdien is het bedrijf alleen maar gaan spreiden. NK is overal te vinden in Europa en tegenwoordig ook in Rusland en buurlanden.

NK wordt bestempeld als een waar handelsmerk. Ze worden gezien als de meest betrouwbare in de markt. Met een blijvende focus op innovatie op technologisch gebied tezamen met de strenge kwaliteitseisen waar ze mee werken blijft NK leidend.

Twee takken binnen NK

Het moederbedrijf SBS Group is onderverdeeld in twee groepen: SBS Automotive en SBS Friction.

SBS Automotive doet zaken Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Polen en Rusland. Zij focussen zich op sourcing, voorraadbeheer, distributie en verkoop van een breed scala aan reserveonderdelen voor auto’s. Denk hierbij aan remmen, stuurinrichting, transmissie, koppelingen en elektrische motoronderdelen.

SBS Friction is de tak die verantwoordelijk is voor de internationale leidende rol in het fabriceren van onderdelen voor de frictie technologie voor motoren, scooters en alle mogelijke tweewielers. Dit deel van het bedrijf bevat een volledig aanbod aan remschijfblokken.

Aanbod NK bij Bogijn

We kunnen wel zeggen dat we van dit merk het grootste aanbod hebben bij Bogijn Automotive. Voor elk automerk is er veel te vinden. Ons aanbod bestaat onder andere uit veel dynamo’s, waterpompen, koppelingskabels, remschijven, handremkabels en nog veel meer. Het assortiment is zo breed en diep, dat (vrijwel) alle producten voor alle automerken beschikbaar zijn. Per product is aangegeven op welk automerk het product van toepassing is.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van NK. Zie hieronder het complete NK assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Chemische produkten

Dynamo

Koeling

Koppeling

Remmen

Riemaandrijving

Standaard onderdelen

Startsysteem

Stuurdelen

Vering / demping

Wielaandrijving

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info