MONROE

Monroe Shocks & Struts

In 2016 bestond dit bedrijf maar liefst 100 jaar. Daarmee is het een van de meest gerespecteerde en bekende merken in de automotive industrie. In de loop der jaren heeft Monroe zich ingezet voor de kwaliteit van het product, klanttevredenheid en nieuwe technologie. Deze verbintenis is een traditie die teruggaat tot het begin van 1900 toen kleine verbeteringen werden gedaan op een eenvoudige brandstofpomp. In 1926 ontdekte men dat er grote kansen waren; de vraag naar beter rijcomfort en controle nam toe. Daar werd op ingespeeld en sindsdien zijn ze een leidende factor in de industrie. De producten zijn in elk continent van de wereld al decennia lang te vinden.

Het bedrijf heeft bijna 30.000 werknemers en wel 93 fabrieken wereldwijd waar de producten worden gemaakt. Elke grote regio heeft zijn eigen controlecentrum. In meer dan 150 landen worden de onderdelen verkocht.

Productaanbod Monroe

Monroe is een leidende speler als het gaat om schokbrekers, schroeven, dempers en veringen. Alle producten worden gemaakt volgens de internationale OEM kwaliteitseisen. Als original equipment fabrikant is het bedrijf een van de grootsten. De onderdelen worden gemaakt voor merken als Volkswagen, Ford, Toyota, BMW, Nissan, General Motors en meer. Elk product is gemaakt zodat het identiek is aan het originele product. Het bedrijf levert namelijk naast reserveonderdelen ook originele auto onderdelen. Dat wil zeggen dat er in sommige auto’s bij aanschaf al onderdelen van het merk in zitten.

Monroe bij Bogijn

Het aanbod aan producten van dit merk bij ons is groot en zeer diep. Wij bieden schokdempers, wielvluchtcorrectieschroeven, drukaccumulatoren, wentellagers, verschillende reparatiesets en meer. Bij ons kunt u door middel van een kentekencheck kijken welke onderdelen er precies voor uw voertuig aanwezig en leverbaar zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Monroe. Zie hieronder het complete Monroe assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Cabine

Carrosserie

Interieur

Remmen

Stuurdelen

Vering / demping

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info