Magnum Technology

MAGNUM TECHNOLOGY

Het aanbod van Magnum Technology omvat een breed scala aan schokdempers, ophangveren, gasveren en montage-elementen.

Met het assortiment reserveonderdelen van Magnum Technology besteedde het bedrijf speciale aandacht aan kwaliteitseisen en hoge technische parameters voor die producten.

Stootkracht- en werkkarakteristieken van de schokdempers van Magnum Technology zijn gelijk aan die van de eerste montage, waardoor ze lange tijd betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Als gevolg hiervan hebben we Magnum Technology schokdempers ontwikkeld die comfort en rijveiligheid bieden. Ontvangende positieve feedback van onze klanten over schokdempers van Magnum Technology voor personenauto's, besloot het bedrijf het aanbod uit te breiden met schokdempers voor bedrijfsvoertuigen, en creëerde daardoor schokdempers van Magnum Technology Truck.

Cabine

Carrosserie

Interieur

Pneumatisch systeem

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Vering / demping

Verlichting

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info