LuK

LuK is onderdeel van de welbekende Schaeffler groep. Samen met INA, Ruville en FAG is het een van de dochterondernemingen van het grote Duitse automotive merk. Al deze genoemde merken vind je ook terug in ons assortiment bij Bogijn. 

Al decennia lang, staat LuK synoniem voor innovatie, een uitzonderlijke focus op de klant en uitstekende kwaliteit voor tal van producten in de automotive aandrijflijn. Deze kenmerken geven LuK een goede internationale reputatie en zorgt ervoor dat ze overal gewild zijn.

Geconfronteerd met de realiteit van slinkende hulpbronnen, wereldwijde mobiliteit en een groeiende druk op het milieu, moeten de huidige auto's voldoen aan een breed scala van eisen en bovendien schijnbaar tegenstrijdige trends. Bij LuK en eigenlijk Schaeffler zien zer alle uitdagingen goed in en spelen ze er al jarenlang zo goed mogelijk op in. 

Alle LuK onderdelen worden gemaakt met als doel zo snel mogelijk vervangen te kunnen worden. Alle onderdelen zullen dan ook goed en snel op elkaar passen.

LuK auto onderdelen

Binnen het rijke assortiment van LuK vind je onder andere veel onderdelen voor de volgende auto delen.

  • Koppelings-/ontkopppelingssystemen
  • Motorsystemen
  • Transmissiesystemen
  • Chassissystemen

Alle onderdelen van LuK zijn net als die van de andere Schaeffler merken van OE kwaliteit. Dat wil zeggen dat er geen verschil te merken zal zijn tussen het oude onderdeel en het nieuwe. LuK is dan ook leverancier van bepaalde automerken. Dat betekend dat er in sommige nieuw geproduceerde auto’s ook al standaard LuK onderdelen zitten. Over kwaliteitsgarantie hoef je je bij LuK niet druk te maken.

Luk producten bij Bogijn.

Bij Bogijn voeren we het een en ander van dit merk, net als van de andere bovenstaande merken van de Schaeffler groep. Deze onderdelen worden over het algemeen regelmatig besteld en we krijgen enkel positieve reacties. Een aantal voorbeelden van LuK onderdelen bij Bogijn: druklagers, koppelingssets, koppelingskabels, reparatiesets en servo pompen.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van LuK producten bij Bogijn. Vindt hieronder ons complete aanbod.

Bij Bogijn voeren we een heel uitgebreid assortiment: hieronder ook veel producten van LuK. Check hier of er voor uw auto onderdelen van dit merk leverbaar zijn. Mocht er iets onverhoopt niet op voorraad of niet leverbaar zijn horen wij dat graag. Neem in dat geval gemakkelijk contact met ons op over whatsapp, de chat of via telefoon of mail. We zoeken snel samen naar een oplossing zodat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt. 

 

Aandrijving

Chemische produkten

Gereedschap, universeel

Handmatige versnelling

Koppeling

Krukasaandrijving

Remmen

Stuurdelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info