LEMFÖRDER

Al meer dan 70 jaar is dit merk een begrip binnen de automotive markt. Bekend om hun oog voor detail en producten van uitstekende kwaliteit. Lemförder is een Duits merk wat onderdeel is van de eveneens Duitse ZF Corporate, waaronder ook Sachs en TRW vallen. Lemförder produceert vooral onderstel- en stuurdelen van OE kwaliteit. Zo voorzien ze bijvoorbeeld BMW, Volvo en Mercedes van bepaalde onderdelen.

De oprichting vond plaats in het plaatsje Lemförde, nabij Osnabrück. Hier zit het hoofdkantoor nog steeds. Vandaar dus ook de naam van het merk. 

Lemförder productaanbod

Lemförder levert zoals gezegd OE producten die dus altijd aan alle kwaliteitseisen voldoen. In veel auto’s zitten ze al standaard. Ook als je deze producten als vervangende onderdelen gebruikt zal je het ervaren alsof er nooit iets is veranderd. De volgende onderdelen vind je onder andere in het aanbod:

  • spoorstangen
  • stuurdelen
  • koppelstangen
  • pakkingsets
  • service-onderdelen

Lemförder bij Bogijn

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, gelukkig kunnen wij u ook van dit topmerk onderdelen aanbieden. Bijvoorbeeld de volgende onderdelen: reparatiesets, veerpoten, wiellagersets, fuseekogels, pakkingsets en veel meer.

Zie hieronder het complete Lemförder assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Nog een voordeel van de producten is de toepasbaarheid. Meerdere producten passen in meerdere auto modellen. De kans dat er onderdelen van dit merk voor uw auto bij zitten is groot. Check dit door middel van de kentekencheck, vul het kenteken van uw auto in en u ziet het gelijk.

 

Aandrijving

Airconditioning, airco

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Cabine

Carburateur

Carrosserie

Carter, krukaskamer

Chemische produkten

Cilinderkop

Comfortsysteem

Dynamo

Gereedschap, universeel

Handmatige versnelling

Interieur

Koeling

Koppeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Motorophanging

Pneumatisch systeem

Remmen

Riemaandrijving

Smering

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Trekhaak

Uitlaatinstallatie

Vering / demping

Verwarming/ventilatie

Wielaandrijving

Wielen

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info