JAPANPARTS

Japanparts Auto Onderdelen

Japanparts is grootleverancier van eigenlijk elk deeltje dat je in een auto kan vinden. Het bedrijf met Italiaanse oorsprong is een van de grootste leveranciers van onderdelen en componenten van auto’s met Aziatische of Amerikaanse afkomst.  Ze zijn, zoals de naam verraadt, vooral gespecialiseerd in Japanse automerken, daarnaast ook voor grote Koreaanse, en enkele Amerikaanse merken. Sinds 1992 werken zij met ervaren werknemers naar het beste resultaat. De jaarlijkse omzet bedraagt hedendaags rond de 30 miljoen. Van die omzet wordt ongeveer 55% gegenereerd uit de binnenlandse markt en 45% wordt uitgevoerd naar landen binnen Europa. Het distributienetwerk van dit merk is erg groot. In Italië alleen al heeft het 50 vestigingen en daarnaast zijn er nog meer dan 400 in de rest van Europa.

Toepasbaarheid Japanparts producten

Op onze site is per product aangegeven op welke automerken de producten van toepassing zijn. Ondanks de naam en de focus op de Aziatische grootmachten in de auto industrie zijn veel van de producten universeel en te gebruiken in meerdere auto’s. Een greep uit de automerken per land:

  • Japan: Toyota, Honda, Nissan, Mazda & Mitsubishi

  • Korea: Hyundai, Chevrolet, Kia 

  • Amerika: Jeep, Dodge, Chrysler

Naast deze bekende merken zijn er nog meer andere kleine merken waar Japanparts onderdelen voor te vinden zijn.

Tijdens de productie worden er strikte kwaliteitseisen gehanteerd. Japanparts maakt altijd zijn verwachtingen waar. Het bedrijf heeft innovatie hoog in het vaandel en blijft zijn productlijnen maar uitbreiden. 

Het voordeel van dit merk is dat het gevestigd is in Nederland en mede daardoor is de samenwerking tussen Bogijn en Japanparts goed en kunnen we ten allen tijden een goede prijs en levertijd garanderen.

Assortiment bij Bogijn Automotive

Van Japanparts hebben wij bij Bogijn Automotive het grootste assortiment. Het assortiment loopt uiteen van producten voor wielophanging naar brandstofpompen, van airco’s tot cilinderkoppen en van dynamo’s tot koelingsapparatuur. Bijna alle producten van dit merk hebben wij op voorraad en zijn binnen enkele dagen leverbaar. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Japanparts. Zie hieronder het complete Japanparts assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Aandrijving

Airconditioning, airco

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Carter, krukaskamer

Chemische produkten

Cilinderkop

Dynamo

Gloeisysteem

Handmatige versnelling

Koeling

Koppeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Motorophanging

Ontstekingssysteem

Remmen

Riemaandrijving

Ruilmotor

Ruitenreiniging

Signalisatie

Smering

Startsysteem

Stuurdelen

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Vering / demping

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Wielaandrijving

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info