INA

INA is onderdeel van de welbekende Schaeffler groep. Samen met Ruville, LuK en FAG is het een van de dochterondernemingen van de Duitse automotive gigant. Al deze genoemde merken vind jet ook terug in ons assortiment bij Bogijn. 

Al decennia lang, staat Schaeffler met INA synoniem voor innovatie, een uitzonderlijke focus op de klant en uitstekende kwaliteit voor tal van producten in de automotive aandrijflijn. Deze kenmerken geven INA een goede internationale reputatie en zorgt ervoor dat ze overal gewild zijn en een goede naam hebben.

Geconfronteerd met de realiteit van slinkende hulpbronnen, wereldwijde mobiliteit en een groeiende druk op het milieu, moeten de huidige auto's voldoen aan een breed scala van eisen en bovendien schijnbaar tegenstrijdige trends. Bij Schaeffler spelen ze goed in op al deze uitdagingen.

Alle INA  onderdelen worden gemaakt met als doel zo snel mogelijk vervangen te kunnen worden. Alle onderdelen moeten goed en snel op elkaar passen.

INA auto onderdelen

Binnen het rijke assortiment van INA vind je onder andere veel onderdelen voor de volgende auto delen. Wentellagers, glijlagers, lineaire systemen en precisie-onderdelen voor de auto-industrie voor motoren, transmissies en aandrijflijnen wereldwijd.

Alle onderdelen van INA zijn net als die van de andere Schaeffler merken van OE kwaliteit. Dat wil zeggen dat er geen verschil te merken zal zijn tussen het oude onderdeel en het nieuwe. INA is dan ook leverancier van bepaalde automerken. Dat betekend dat er in sommige nieuw geproduceerde auto’s ook al standaard INA onderdelen zitten. Over kwaliteitsgarantie hoef je je bij INA niet druk te maken.

INA producten bij Bogijn

Bij Bogijn voeren we het een en ander van dit merk, net als van de andere bovenstaande merken van de Schaeffler groep. Deze onderdelen worden over het algemeen regelmatig besteld en we krijgen enkel positieve reacties. Een aantal voorbeelden van INA onderdelen bij Bogijn: waterpompen, distributieriemen, nokkenassen, multiriemen, gereedschapsets en pakkingen. 

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van INA producten bij Bogijn. Vindt hieronder ons complete aanbod.

Bij Bogijn voeren we een heel uitgebreid assortiment: hieronder ook veel producten van INA. Check hier of er voor uw auto onderdelen van dit merk leverbaar zijn. Mocht er iets onverhoopt niet op voorraad of niet leverbaar zijn horen wij dat graag. Neem in dat geval gemakkelijk contact met ons op over whatsapp, de chat of via telefoon of mail. We zoeken snel samen naar een oplossing zodat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt. 

Automatische aandrijving

Dynamo

Gereedschap, universeel

Gereedschap, voertuigspecifiek

Handmatige versnelling

Koeling

Krukasaandrijving

Mengsel

Motormanagement

Ontstekingssysteem

Riemaandrijving

Smering

Speciaal gereedschap, universeel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info