GATES

Gates Automotive

Gates is een bedrijf dat actief is in meer dan 12 verschillende sectoren. De automotive sector is er daar één van. Gates is al meer dan een eeuw toonaangevend fabrikant voor specifieke vloeistof- en stroomtransmissie oplossingen. Ze leveren onderdelen aan 34 OE producenten wereldwijd, dat wil dus zeggen dat in automodellen van 34 verschillende merken producten van Gates te vinden zijn. Dit gegeven biedt ook de garantie dat de onderdelen altijd goed zijn en gelijk de eerste keer passen. 

Elk onderdeeltje dat geproduceerd wordt heeft een standaard kwaliteit die identiek is aan het originele onderdeel, ongeacht of het een origineel product is, of een aftermarket product. Dezelfde kwaliteitseisen worden gehanteerd.

Producten van Gates

Het brede assortiment biedt oplossingen voor systemen als de aandrijving, verbrandingsmotoren met ontsteking, brandstof, koeling (airconditioning) en meer. Ook voor alles wat te maken heeft met de distributie heeft Gates een breed arsenaal: Zo zijn bijvoorbeeld de distributieriemen 300% sterker dan de standaard aftermarket distributieriemen. De ervaring en de constante innovatie in het productieproces van Gates zorgen ervoor dat er voor bijna elk automerk en model producten van de hoogste kwaliteit beschikbaar zijn.

Aanbod Gates bij Bogijn Automotive

Bij Bogijn bieden wij een aannemelijk deel van het aanbod van Gates aan. Onderdelen voor artikelen als dynamo’s, radiateuren, thermostaten (airconditioning), distributieriemen etc.. Per productsoort zijn er veel verschillende keuzes met vaak onderdelen op voorraad. Kijk snel en eenvoudig of er producten voor uw auto specifiek aanwezig zijn met onze kentekencheck. Voer uw kenteken in en u ziet gelijk welke onderdelen passen in en bij uw auto.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Gates. Zie hieronder het complete Gates assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag! 

Carrosserie

Cilinderkop

Dynamo

Gereedschap, universeel

Koeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Motormanagement

Riemaandrijving

Smering

Standaard onderdelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info