DELPHI

Delphi

Delphi Technologies Aftermarket is een Amerikaanse routinier in de automotive markt. Aanwezig in meer dan 150 landen en meer dan 2400 internationale service centra, hebben zij een indrukwekkend imago opgebouwd. Wat Delphi anders maakt:

  • 100 jaar OE ervaring, ze zijn leverancier voor ‘s werelds grootste automakers (onderdelen direct geleverd voor nieuwe auto’s, dus niet altijd reserve onderdelen)

  • De kennis en ervaring in het maken van original equipment is geïmplementeerd in elk aftermarket product wat ze leveren

  • Uitgebreid portfolio voor een brede radius van voertuigen en modellen

  • Veel ondersteuning door middel van hulpmiddelen, tips en trainingen voortgebracht uit ervaring

  • Uitermate goed voorraadbeheer

Ze houden zich bezig met benzine systemen, diesel systemen, onderhoudsoplossingen en andere producten binnen de auto-technologie. Ze garanderen dat hun producten niet teleur zullen stellen. De belofte is dat elk product de eerste keer gelijk foutloos werkt.

Ze streven ernaar om mens eerste keus te worden als het gaat om ‘aftermarket’ producten. Naast de eigen producten verlenen ze ook services overal in de wereld aan reparateurs en onderhoudsdiensten zodat een ingreep bij een auto altijd de eerste keer goed is.

Assortiment Delphi 

Delphi biedt van zichzelf een hele brede productlijn. De sectoren waar ze onderdelen voor produceren zijn remmen, motormanagement, brandstofsystemen, brandstofmanagement, ontsteking, sturen en airconditioning.

Aanbod Delphi producten bij Bogijn

Bij Bogijn Automotive hebben we een breed assortiment als het gaat om producten van Delphi. Voor onder andere airconditioning, brandstofmanagement, mengsels en sensoren heeft Delphi goede oplossingen. De producten zijn gemaakt om zich niet te onderscheiden van het originele onderdeel. Dit alles zodat een reparatie ongemerkt voorbij kan gaan. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar en kunnen binnen een paar werkdagen worden geleverd.

De producten van Delphi worden altijd goed gewaardeerd, wij krijgen enkel positieve reacties terug. Professionals binnen de automotive industrie hebben Delphi vaak als eerste keus. Kwaliteit is een zekerheidje bij Delphi.

Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Delphi. Zie hieronder het complete Delphi assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Airconditioning, airco

Airconditioning, airco, universeel

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Carburateur

Carrosserie

Centrale elektriciteit

Chemische produkten

Cilinderkop

Comfortsysteem

Elektrische universele delen

Gereedschap, voertuigspecifiek

Gloeisysteem

Handmatige versnelling

Instrumenten

Koeling

Koppeling

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Motorophanging

Ontstekingssysteem

Pneumatisch systeem

Remmen

Riemaandrijving

Signalisatie

Smering

Stuurdelen

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Vering / demping

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info