BLUE PRINT

Blue Print auto onderdelen

Blue Print heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen, importeren en distribueren van automotive onderdelen voor auto’s van Aziatische oorsprong. De oorsprong van het bedrijf heeft gezorgd voor de brede ervaring waardoor ze perfect passende producten kunnen blijven leveren. Blue Print is een hele juiste keuze als u reserve-onderdelen zoekt voor auto’s van Aziatische, Amerikaanse of Britse komaf. Artikelen van Blue Print zijn ook op wat kleinere populaire automerken van toepassing. Dit bedrijf komt hun slogan ‘Right First Time’ goed na. Hiermee beloven ze dat je tevreden gaat zijn met je aankoop. Het product zal altijd zijn werk doen. 

Deze garantie kunnen zij geven door alle inspecties en tests die te pas komen in het productieproces. Alle onderdelen worden gemaakt zodat ze een perfecte replica zijn van het OE equivalent. Met andere woorden, het product wat je besteld zal kwalitatief identiek zijn aan het onderdeel wat er van de oorspronkelijke fabrikant al in zat.

Er wordt constant gezocht naar nieuwe onderdelen voor het productieproces om er voor te zorgen dat Blue Print altijd een streepje voor heeft op zijn concurrenten en nieuwe modellen kan blijven bieden. 

Blue Print verkoopt niet zomaar onderdelen, er wordt echt specifiek onderzoek gedaan naar elk individueel onderdeel. Dit alles samen met de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf zorgt voor een product met een consistente, betrouwbare kwaliteit.

Assortiment Blue Print

Snelheidssensoren, koppelingskabels, remartikelen, dempingsartikelen en nog veel meer. Van wielophanging tot motormanagement, Blue Print heeft voor bijna elk mogelijk deeltje in een auto een uitstekende oplossing. Bij elk product staat aangegeven op welk merk het van toepassing is. 

Aanbod bij Bogijn 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Blue Print. Zie hieronder het complete Blue Print assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Aandrijving

Airconditioning, airco

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Brandstofmanagement, universeel

Carrosserie

Carter, krukaskamer

Chemische produkten

Cilinderkop

Comfortsysteem

Dynamo

Gereedschap, universeel

Gereedschap, voertuigspecifiek

Gloeisysteem

Handmatige versnelling

Instrumenten

Instrumenten, universeel

Interieur

Koeling

Koplampreiniging

Koppeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Motorophanging

Ontstekingssysteem

Pneumatisch systeem

Remmen

Remmen, universeel

Riemaandrijving

Ruitenreiniging

Service / Onderhoud

Signalisatie

Smering

Speciaal gereedschap, universeel

Startsysteem

Stuurdelen

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Veiligheidsystemen

Vergrendelsysteem

Vering / demping

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Wielaandrijving

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info