A.B.S.

ABS, ook wel bekend als A.B.S. (All Brake Systems)

A.B.S. is een bedrijf dat al zo een 40 jaar meedraait in de auto-industrie. ABS specialiseert zich in remmen en alle systemen die daarmee te maken hebben. Met ruim 40 jaar ervaring in de markt kan ABS bestempeld worden als een ware specialist op dit gebied. Naast remdelen bestaat het assortiment ook uit wiellagers en stuur- en wielophangingsdelen. ABS levert haar producten direct aan groothandelaren, zo ook aan Bogijn Automotive.

Assortiment ABS

Zoals gezegd is A.B.S. geen onbekende in de automotive industrie. De jarenlange ervaring heeft voor een enorm uitgebreid assortiment gezorgd. Bijna 30.000 verschillende artikelen worden aangeboden. Een groot deel van deze artikelen kan ook daadwerkelijk direct uit voorraad geleverd worden met een korte levertijd. Maandelijks houdt ABS zich bezig met honderdduizenden zendingen van hun onderdelen. Alle producten worden uiteraard geproduceerd volgens de strengste veiligheidsnormen.

De verschillende onderdelen voor het remsysteem in het assortiment bij ABS zijn de volgende:

  • Hydraulische koppeling onderdelen

  • Hydraulische vloeistoffen (voor het remsysteem en andere auto onderdelen)

  • Gereconstrueerde remklauwen (handrem onderdelen, hulpcilinder hoezen, zuigen en veren)

  • Kabels (koppelingkabels, handremkabels, gaskabels en componenten hiervan, van nylon bekleding)

  • Remblokken (bestand tegen hoge temperaturen, hoge resistentie tegen slijtage)

  • Remcilinders en remdrukregelaars (een gering gewicht en zijn slijtvast)

  • Remschijven en trommels (meer dan 1900 verschillende remschijven en 500 remtrommels)

  • Slangen en buizen

Automerken ABS

Met een enorm aantal van 30.000 verschillende artikelen, is het goed verklaarbaar dat ABS met haar assortiment vrijwel alle automerken en modellen in de Europese regio dekt. ABS heeft als doelstelling om alles wat u ziet rijden, beschikbaar te hebben. Check op onze site eenvoudig of er voor uw voertuig producten aanwezig zijn door middel van een kentekencheck. Voer aan de linkerkant van uw scherm uw kenteken in, en u ziet gelijk welke producten er passend zijn voor uw auto.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van A.B.S.. Zie hieronder het complete A.B.S .assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

 

Chemische produkten

Instrumenten

Koppeling

Luchttoevoer

Remmen

Remmen, universeel

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Wielaandrijving

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info