Ruitenwissers Vervangen Uitleg

Piepende of krassende ruitenwissers? Bogijn Automotive heeft voor u goedkope nieuwe ruitenwissers van topkwaliteit. Handig zelf te monteren! Heeft u vragen over de juiste ruitenwisserbladen, neem dan contact met ons op, wij helpen u aan het juiste passende product.

Ruitenwissers aan vervanging toe

Van klanten die ruitenwisserbladen kopen bij onze webshop krijgen we af en toe via onze WhatsApp, de chat, de mail of de telefoon vragen over de juiste manier van monteren. Hier in dit artikel wordt haarfijn uitgelegd hoe een vervanging van ruitenwissers snel en gemakkelijk gedaan kan worden, zonder dat er een garage aan te pas hoeft te komen. 

Je merkt dat de ruitenwisserbladen aan vervanging toe zijn als deze strepen of zelfs krasjes op de ruit achterlaten, je zult een verouderde ruitenwisser ook horen aan een piepend geluid. Het is dan zaak om ze zo snel mogelijk te vervangen, hiermee voorkom je ernstige schade aan je ruit en onnodige extra kosten. Controleer altijd eerst of de bladen daadwerkelijk kapot zijn. Het wil weleens voorkomen dat de bladen alleen vuil zijn, waardoor ze strepen achterlaten. Een snelle schoonmaakbeurt is dan genoeg.

De controle en vervanging van je ruitenwissers

Controleer de staat van je ruitenwissers snel door de metalen ruitenwisserarm omhoog te trekken. Bekijk de bladen goed en je ziet gelijk of ze daadwerkelijk aan vervanging toe zijn. Ga vervolgens als volgt te werk:

  • Trek de ruitenwisserarm omhoog 
  • Klik het clipje op de arm in  
  • Schuif na het klikken de ruitenwisser naar beneden totdat je hem eraf kunt halen, dit moet redelijk soepel gaan
  • Schuif je nieuwe wisserblad er op dezelfde manier in, zoals je de oude eruit hebt gehaald
  • Schuif net zo lang door tot het clipje weer vastklikt 
  • Duw de ruitenwisserarm terug in zijn positie

U heeft nu geheel zelfstandig uw nieuwe ruitenwissers gemonteerd. Je kunt weer de weg op zonder zorgen over je voor- of achterruit. Ga voor het monteren niet zo maar aan de slag. Elke ruitenwisser wordt geleverd met een specifieke gebruiksaanwijzing. Volg deze nauwkeurig om onnodige schade te voorkomen.

Welke ruitenwissers moet ik kopen?

De vervanging van ruitenwissers is er gelukkig een die gemakkelijk door iedere particulier gedaan kan worden. Je bent geen tijd kwijt met een eventuele garage waar je moet wachten tot je geholpen wordt. Je bestelt de juiste ruitenwisserbladen bij onze webshop en je hebt ze binnen een paar dagen thuis, om ze vervolgens zelf snel te monteren. 

Het enige waar u op moet letten is het kiezen van de juiste ruitenwisserbladen om te kopen. U kunt dit zelf snel checken door middel van de kentekencheck hieronder. Voer uw kenteken in en u ziet gelijk passende onderdelen. Zoeken kan ook via merk en modeltype. Komt u er niet uit of heeft u andere vragen over onze goedkope auto ruitenwissers? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!


 

2-december-2019 | Benny's Weetjes | Bogijn Automotive

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info