Accessoires voor het interieur van je auto

Er bestaan verschillende auto accessoires voor het interieur van je auto. Enkele accessoires worden tijdens de productie al in de auto geplaatst, maar de meeste accessoires worden naderhand aangeschaft. Auto accessoires voor het interieur hebben invloed op de rijbeleving. De één kiest voor een sportief design en de ander weer voor een chique design. In deze blog behandelen we een aantal auto accessoires die voor kunnen komen in het interieur van een auto. Veel leesplezier! 

Armleuning

Als je met de auto een lange reis gaat maken, is het wel zo fijn dat je dit zo comfortabel mogelijk kunt doen. Auto accessoires kunnen hier aan bijdragen. Één van deze accessoires is een armsteun. Tijdens de lange rit kun je je arm laten rusten op de middenarmsteun. Daarnaast is een armsteun ook gewoon aangenaam voor normale korte ritjes. De meeste armsteunen hebben naast het comfort nog een handige functie; een opbergvak waar je spullen zoals een USB stick, sleutels en zonnebril kunt opslaan. 

Asbak

Mocht je het nog fijn vinden om in de auto een sigaret op te steken, hebben we ook daar de oplossing voor. Om de auto schoon te houden, zijn er asbakken die je in de auto kunt plaatsen.

Fleshouder

We snappen dat je tijdens een lange rit een bakje koffie of iets dergelijks wilt drinken. De standaard fles- houders in auto’s zijn vaak net iets te groot waardoor je drinken kan gaan schuiven en omvallen. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom verkopen wij van Bogijn verstelbare flessenhouders

Raambedieningsmechanisme

De meeste auto’s beschikken tegenwoordig over elektrische raambediening.  Je hoeft in dat geval niet aan de bedieningshendel te draaien, maar slechts één knopje in te drukken om de ramen te laten sluiten of te openen. 

Luchtverfrisser

Een onaangename geur in de auto wil natuurlijk niemand en daarom zijn er luchtverfrissers. Deze verhelpen nare luchtjes en zorgen voor een frisse geur. 

Accessoires omtrent veiligheid

Veiligheid staat voorop en daarom zijn er ook accessoires te verkrijgen die je veiligheid vergroten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gordels, maar ook accessoires als een gevarendriehoek of een alarmsysteem.

Stoelbekleding

Om je eigen touch aan het interieur van je auto te geven, kun je de stoelbekleding naar je eigen smaak aankleden. Naast je eigen stoel, kun je natuurlijk ook die van je medepassagiers aankleden. 

Voetmat

Een voetmat in je auto is eigenlijk onmisbaar. Soms zijn deze toe aan vervanging, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je de voetmat naar eigen smaak wilt hebben. Je wilt bijvoorbeeld een andere kleur, ander materiaal of een luxere uitvoering. Naast een losse voetmat verkopen wij van Bogijn ook voetmatten sets.

Portierbekleding

De portierbekleding van een auto maakt onderdeel uit van het interieur. Je kunt het portier van de auto aankleden met accessoires voor de portier. Bekijk hier het assortiment.

Cockpitspray

Cockpitspray wordt gebruikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. Sprays van uitstekende kwaliteit zijn voordelig aan te schaffen bij Bogijn.

Auto accessoires kopen bij Bogijn

Voor kwalitatief goede en voordelige auto accessoires ben je bij Bogijn aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan verschillende auto accessoires. Al onze accessoires zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar daarnaast ook van topkwaliteit. Wij verkopen onder meer auto accessoires van de merken Rameder, JP Group, DT Spare Parts en Automega. 

Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

  • Simpel
  • Voordelig
  • 2 jaar garantie
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten (boven de € 79)
  • Shop veilig met SafeBuy en Thuiswinkel

Bij vragen over auto accessoires of andere vragen, kun je altijd contact met ons opnemen. 

 

10-februari-2020 | Benny's Weetjes | Bogijn Car Parts

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info