Black Friday korting op auto-onderdelen! Natuurlijk weer bij Bogijn Automotive.

Voordelig jouw auto-onderdelen kopen met de hoogste korting van het jaar. 26 november 2021 kun je weer terecht bij Bogijn Automotive!

Uitsluitend Black Friday 20% korting op alles!* In ons gehele assortiment struinen naar de beste deals voor Black Friday prijzen!

Blijf op de hoogte  van onze Black Friday deals: abonneer je op onze nieuwsbrief!

Want wat is er nu leuker dan dat nieuwe remmensetje onder de kerstboom. Of alvast je grote beurt onderdelen geleverd per zak van sinterklaas. Wie wil dat nu niet, en is het nog geen tijd voor nieuwe ruitenwissers? Je kan ze maar vast hebben liggen!

Black Friday

Je hebt vast wel eens van Black Friday gehoord, maar het is vaak nog niet helemaal duidelijk wat het precies betekent.

Black Friday is de dag na Thanksgiving. Op deze dag doen veel Amerikanen hun inkopen voor kerst. Winkeliers bieden op deze dag hun producten aan tegen hoge kortingen. Het gaat vaak om eenmalige acties, waardoor mensen geneigd zijn om eerder over te gaan tot een aankoop. Steeds vaker doen winkeliers in Nederland mee aan deze Black Friday hype.

Black Friday in Nederland

Black Friday is sinds 2015 op grote schaal geïntroduceerd in Nederland. Campagnes door grote retailers als MediaMarkt en bol.com hebben veel impact gehad op Black Friday in Nederland. Steeds meer winkels besluiten om mee te doen aan Black Friday. Consumenten kunnen op Black Friday producten vaak erg voordelig aanschaffen.

In Nederland gaat het er minder ‘ruig’ aan toe dan in Amerika. Sommige mensen in Amerika kiezen ervoor om al een week van tevoren hun auto in de buurt van de desbetreffende winkel te parkeren. Dit om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk hun nieuwe aanwinsten naar de auto kunnen slepen. Op Black Friday zelf is het vaak niet meer mogelijk om een parkeerplek in de buurt van de verschillende winkels te vinden. In Nederland is dit niet nodig en staan er ook geen dikke rijen voor de winkels. De verkoop vindt in Nederland vooral online plaats.


Algemene Bogijn Black Friday 2021 actievoorwaarden

*Actievoorwaarden:

  • Korting wordt automatisch berekend aan het einde van het bestelproces
  • Actie uitsluitend geldig op het 'Black Friday 2021', te weten 26/11/2021
  • Actie geldig op het complete Bogijn Automotive assortiment met uitzondering van accu's, olie en cadeaubonnen
  • Niet geldig in combinatie met andere cadeaubonnen/kortingscodes
  • Onze algemene voorwaarden en alle andere voorwaarden blijven van toepassing op de eventuele overeenkomst
  • Eventuele verzendkosten uitgesloten
  • Heb je vragen, aarzel dan niet contact op te nemen met ons.

 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info