Onderdelen OPEL ASTRA F Stationwagen (T92)

De Opel Astra (Lat: Stars) is een kleine familie auto (C-segment in Europa) ontworpen en vervaardigd door de Duitse automaker Opel sinds 1991. Het wordt gebrandmerkt als Vauxhall Astra in het Verenigd Koninkrijk en de Buick Excelle XT in China. De Holden Astra werd afgeschaft in Australië en Nieuw-Zeeland in 2009 als gevolg van wisselkoersen maken van de auto niet concurrerend, en werd vervangen door de Holden Cruze. Het kort terug naar de Australische markt in 2012 als een Opel, maar werd stopgezet na Opel zich terug trok uit het land een jaar later. Op 1 mei 2014 heeft Opel aangekondigd om de Astra J GTC en de Astra J OPC exporteren met holden badges naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Meer informatie over OPEL ASTRA F Stationwagen (T92) >>

Model
bouwjaar

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT