Onderdelen CHRYSLER VISION

De Eagle Vision is een full-size, voorwielaandrijving luxe sportieve sedan, geproduceerd 1993-1997. Het werd verkocht door de divisie Eagle van de Chrysler Corporation, ter vervanging van het AMC / Renault-ontworpen Eagle Premier (waaruit de Vision werd afgeleid). De Eagle Vision werd badged als de Chrysler Vision in Europa. De Vision debuteerde op de 1992 North American International Auto Show in Detroit. Als LH sedan, het was Automobile Magazine Automobile van het Jaar in 1993.

Meer informatie over CHRYSLER VISION >>

Model
bouwjaar
09 1993 - 12 1997

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info