VICTOR REINZ

Victor Reinz

Victor Reinz is begonnen als een groothandel die sinds eind 1920 al handelde in producten voor de spoorweg en de industriële sector. Gevestigd in Berlijn, vormde dit bedrijf de basis voor wat nu een succesvolle, globale organisatie is. De echte doorbraak kwam een aantal jaren later, toen er nieuwe, onbekende problemen zoals het verlies van motorpower en andere motorschade door water- en gaslekken optraden. De vraag naar betere afdichting steeg enorm en de vereisten werden omhoog gegooid. Victor Reinz was toen de speler die daar perfect op inspeelde.

Als producent van originele apparatuur en leverancier van vervangende onderdelen, levert DANA innovatieve afdichtingstechnologieën van de hoogste kwaliteit onder de merknaam Victor Reinz. Alle reserveonderdelen in het uitgebreide assortiment voldoen aan de hoge normen van OEM-kwaliteit.

Bijna alle bekende merken en modellen van autofabrikanten wereldwijd zijn uitgerust met de professionele afdichtingsoplossingen van Victor Reinz op het gebied van motoren en uitlaat.

Victor Reinz assortiment

Het merk is zoals gezegd de absolute expert in afdichtingstechnieken. Het assortiment bestaat dan ook uit hoogwaardige afdichtingssets en pakkingen voor elk onderdeel van een auto. Hiernaast nog artikelen voor de cilinders en enkele accessoires die met de afdichting te maken hebben. Denk bij het assortiment aan cilinderbouten, pakkingssets voor filters, antivries producten en nog veel meer.

Victor Reinz bij Bogijn Automotive

Van dit merk leveren we bij Bogijn een heel groot deel van het assortiment. We leveren onder andere pakkingsets, pakkingen, keerringen, afdichtringen en schroeven voor onderdelen van de auto als de koeling, luchttoevoer, cilinderkoppen, motormanagement, smering en meer. Het aanbod is onwijs groot, dus de kans is aannemelijk dat er producten voor uw auto bij zitten. Check dit handig en snel met onze kentekencheck. Vul uw kenteken in en u ziet gelijk welke onderdelen er voor uw auto van toepassing zijn. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Victor Reinz. Zie hieronder het complete Victor Reinz assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

 

Aandrijving

Automatische aandrijving

Carter, krukaskamer

Chemische produkten

Cilinderkop

Handmatige versnelling

Koeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Ontstekingssysteem

Remmen

Smering

Standaard onderdelen

Uitlaatinstallatie

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info