FILTRON

Filtron filters

De naam verraad het al een beetje, Filtron verkoopt allerlei soorten filters (van uitstekende kwaliteit). Sinds de oprichting in 1982, is het bedrijf thuis in de productie van hoge kwaliteit filters voor auto's, machines, motorische eenheden, zware machines en gespecialiseerde apparatuur. Mede door de dynamische ontwikkeling die het bedrijf voortdurend blijft doormaken, zijn ze vandaag een bedrijf met activiteiten wereldwijd.

Meer dan de helft van de producten wordt geëxporteerd. Dat wil zeggen naar Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Noorwegen, Zweden, Finland, Zwitserland, Rusland, Griekenland, Italië, Portugal, Spanje, Bulgarije, Tsjechië, Oekraïne en Hongarije, alsmede naar Amerika en Afrika.

Elk jaar worden er meer dan 36 miljoen Filtron filters geïnstalleerd door professionals en particulieren in heel Europa. Dit zijn originele en niet originele producten. Dat wil zeggen dat sommige producten al origineel in de auto zitten en sommige producten voor reserve is. Met meer dan 2700 verschillende producten in het aanbod biedt het merk enorm veel oplossingen.

Het merk is onderdeel van de internationale motor zorg Affinia Group, de leider in het ontwerp, de productie, de distributie én de marketing van de wereldwijde markt van auto-en zware onderdelen.

Assortiment Filtron

Filtron maakt luchtfilters, oliefilters, brandstoffilters, interieurfilters, luchtdrogers en hydraulische filters. De filters in het ruime assortiment worden gebruikt en kunnen gebruikt worden in merken als: Ford, Land Rover, Saab, Lotus, Suzuki, Jeep etc.

Filtron bij Bogijn

Het aanbod van bij Bogijn Automotive bestaat onder andere uit luchtfilters, hydraulische filters, brandstoffilters, interieurfilters en koelmiddel filters. Bij de filters staat aangegeven in welke auto’s de filters werken. U kunt voor uw eigen auto opzoeken of er een passend product aanwezig is in ons assortiment. Voer simpelweg het kenteken van uw auto, motor of ander motorisch voertuig in, en u ziet gelijk of er filters aanwezig zijn.


Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Filtron. Zie hieronder het complete Filtron assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Handmatige versnelling

Hydraulisch systeem

Koeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Pneumatisch systeem

Smering

Stuurdelen

Uitlaatinstallatie

Verwarming/ventilatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info