FAE

FAE auto onderdelen

FAE is een Spaans bedrijf dat vrijwel alle elektronische onderdelen van een auto produceert. Met een heel wijd assortiment is dit merk een interessante speler in de markt. Sinds de oprichting al, is het bedrijf innovatie-gericht en blijft het zich ontwikkelen met nieuwe technieken en nieuwe producten.

Het bedrijf heeft een breed scala aan onderdelen voor de eerste montage aan auto- en motorfabrikanten. Twee van de grootste afnemers zijn Nissan en Suzuki. Daarnaast uiteraard ook artikelen van identieke kwaliteit aan de aftermarket, de producten die wij bij Bogijn aanbieden.

Deze auto motive fabrikant uit Barcelona brengt 65 jaar aan ervaring met zich mee. 75 % van de omzet komt voort uit export en ze zijn te vinden in bijna 100 landen wereldwijd. We kunnen rustig zeggen dat FAE een van de grotere spelers is in de markt.

Assortiment FAE

Het aanbod van FAE bestaat uit een oneindig aantal sensoren voor bijvoorbeeld temperatuur, snelheid en de uitlaatdruk. Verder hebben ze ook thermostaten, stop-lichten en ontstekingsleidingen. Dit is slechts een greep uit het grote assortiment.

Opvallend is de diepte per productlijn welke is terug te zien bij Bogijn Automotive. Zo hebben wij bijvoorbeeld meer dan 20 verschillende klopsensoren voor verschillende automerken op voorraad. Daarnaast hebben we sensoren voor de buitentemperatuur voor bijna alle populaire automerken. Als laatste hebben we bijvoorbeeld ook meer dan 20 verschillende krukassensoren van alleen al het merk FAE. Het merendeel van deze producten is uit voorraad leverbaar binnen een paar werkdagen.

FAE onderdelen voor uw auto

Check of we bij Bogijn Automotive ook voor uw auto onderdelen beschikbaar hebben. Doe de kentekencheck. Vul aan de linkerkant van uw scherm uw kenteken in en u ziet gelijk welke producten wij aanbieden en welke leverbaar zijn. De kans is groot dat u bij dit merk vindt waar u naar zoekt!  

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van FAE. Zie hieronder het complete FAE assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Aandrijving

Airconditioning, airco

Automatische aandrijving

Belichting, Universeel

Brandstofmanagement, universeel

Carburateur

Comfortsysteem

Elektrische universele delen

Gloeisysteem

Handmatige versnelling

Instrumenten

Instrumenten, universeel

Koeling

Luchttoevoer

Mengsel

Motorophanging

Ontstekingssysteem

Pneumatisch systeem

Remmen

Ruitenreiniging

Secundaire luchttoevoer

Signalisatie

Smering

Snelheidregelsysteem

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Vergrendelsysteem

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Werkplaatsapparatuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info