ELRING

Elring is van oudsher al een betrouwbare speler in de automotive markt. Ze staan altijd al voor de hoogste kwaliteit. Al meer dan 140 jaar ervaring tekent de positie van het bedrijf en merk. In deze jaren is het productenpalet erg uitgebreid. Het merk is opgericht in 1879 door Paul Lechler in Stuttgart. 

Met 45 fabrieken wereldwijd, is de ErlingKlinger groep actief in wel 21 landen in de traditionele automotive markt.

Elring producten

Elring biedt een uitgebreid assortiment pakkingsets, pakkingen, onderhoudsonderdelen en afdichtingsmaterialen om aan alle eisen van de markt te voldoen. Natuurlijk naar de echte Elring-kwaliteitsstandaard die wordt verwacht van een wereldwijde leverancier van originele auto-uitrustingen – van ElringKlinger AG. Het bedrijf ontwikkelt en produceert componenten voor motoren, versnellingsbakken, uitlaatsystemen en alternatieve aandrijftechnologieën voor het overgrote deel van voertuig- en motorfabrikanten.

Elring bij Bogijn

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Elring.  Bijvoorbeeld de volgende onderdelen:

  • pakkingen
  • pakkingsets
  • afdichtringen
  • keerringen
  • cilinderkop-onderdelen

Zie hieronder ons complete Elring assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

De meeste producten hebben een hele brede toepasbaarheid. Dat wil zeggen dat ze in veel automodellen als gegoten zouden zitten. De kans dat er onderdelen van dit merk voor uw auto bij zitten is groot. Check dit door middel van de kentekencheck, vul het kenteken van uw auto in en u ziet het gelijk.

Aandrijving

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Carburateur

Carter, krukaskamer

Chemische produkten

Cilinderkop

Gereedschap, universeel

Gereedschap, voertuigspecifiek

Handmatige versnelling

Koeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Nevenbak

Ontstekingssysteem

Pneumatisch systeem

Remmen

Secundaire luchttoevoer

Smering

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Vering / demping

Verwarming/ventilatie

Wielaandrijving

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info