BOSAL

BOSAL

Sinds de oprichting in 1923 heeft BOSAL een lange en indrukwekkende staat van dienst in de ontwikkeling, productie en levering van auto-producten aan klanten over de hele wereld.

BOSAL bedient zijn klanten met een wereldwijde productie-voetprint, die zich uitstrekt van Zuid-Afrika tot Rusland, van Brazilië tot China en van Europa tot Noord-Amerika. De wereldwijde aanwezigheid van eigen R&D-centra wordt aangevuld met een wereldwijd partnernetwerk van industriepartners, evenals onderzoeks- en onderwijsinstellingen.

Met zijn wereldwijde spreiding van R & D, productie en distributie heeft BOSAL de volledige capaciteit om zijn wereldwijde klanten te bedienen, te voldoen aan de eisen van vandaag en actief technologieën te introduceren voor de toekomst.

Chemische produkten

Gereedschap, universeel

Mengsel

Standaard onderdelen

Transportsysteem

Transportsysteem, universeel

Trekhaak

Uitlaat, universeel

Uitlaatinstallatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT