BOSAL

Sinds de oprichting in 1923 heeft BOSAL een lange en indrukwekkende staat van dienst in de ontwikkeling, productie en levering van auto-producten aan klanten over de hele wereld.

BOSAL bedient zijn klanten met een wereldwijde productie-voetprint, die zich uitstrekt van Zuid-Afrika tot Rusland, van Brazilië tot China en van Europa tot Noord-Amerika. De wereldwijde aanwezigheid van eigen R&D-centra wordt aangevuld met een wereldwijd partnernetwerk van industriepartners, evenals onderzoeks- en onderwijsinstellingen.

Met zijn wereldwijde spreiding van R & D, productie en distributie heeft BOSAL de volledige capaciteit om zijn wereldwijde klanten te bedienen, te voldoen aan de eisen van vandaag en actief technologieën te introduceren voor de toekomst. Bosal heeft zijn producten en services onderverdeeld in drie delen: Original Equipment markt, de Aftermarket en de Industriële markt

Assortiment Bosal

Bosal is vooral gespecialiseerd in uitlaatsystemen. Deze systemen helpen mee aan de nieuwe doelen om zo dicht mogelijk bij de 0 emissie te gaan zitten, meer duurzaamheid te creëren, een beter geluid en een langere levensduur te bewerkstelligen.

Het assortiment is enorm groot. Een aantal voorbeelden van producten zijn: katalysators, filters, dieselfilters, pakkingsets en reparatiesets.

Bosal producten bij Bogijn

Het assortiment van Bogijn is erg breed en we hebben enorm veel keuze. We zijn dan ook blij dat we naast alle andere topklasse merken artikelen van Bosal aan kunnen bieden. Voor onder andere de beste uitlaat producten zit je bij Bosal goed! Dit is onder andere wat wij van Bosal te bieden hebben:

  • uitlaatpijpen
  • complete uitlaatsystemen
  • voordempers
  • middendempers
  • einddempers
  • katalysators
  • pakkingsets

Zie hieronder het complete Bosal assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Nog een voordeel van de producten is de toepasbaarheid. Meerdere producten passen in meerdere auto modellen. De kans dat er onderdelen van dit merk voor uw auto bij zitten is groot. Check dit door middel van de kentekencheck, vul het kenteken van uw auto in en u ziet het gelijk.

Chemische produkten

Gereedschap, universeel

Mengsel

Standaard onderdelen

Transportsysteem

Transportsysteem, universeel

Trekhaak

Uitlaat, universeel

Uitlaatinstallatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info