AES

AES Car Parts

Deze grote fabrikant is de leidende factor in HID producten vanuit China. AES Car Parts is nu al 17 jaar actief op de markt. Begonnen in Shanghai en later verhuisd naar Guangzhou voor betere kansen in de markt. Guangzhou is het auto-onderdelen epicentrum van China. Tot 2011 was de fabrikant alleen in China actief. Vanaf 2011 zijn ze internationale car parts beurzen gaan bezoeken en sindsdien hebben ze hun business uitgebreid tot grote delen van Noord en Latijns Amerika, Oost-Azië en Europa. Dit gebeurde met succes en ze zijn nu al een goed aantal jaar een leidende factor in de mondiale auto onderdelen industrie. Zo gaat bijvoorbeeld 22% van de afzet vandaag de dag naar Noord-Amerika en 16% naar het Midden-Oosten

Productie AES Car Parts

In de fabriek in Guangzhou worden meer dan tien productlijnen behandeld. Met de grootste aandacht voor de dynamo’s en startmotoren die wij ook in ons assortiment hebben. Tijdens de productie wordt gewerkt met strenge kwaliteitsvoorwaarden die gelden voor de internationale auto industrie.

Assortiment AES Car Parts

Het assortiment bestaat onder andere uit projector lenzen, HID lampen, ballasten, HID conversie kits en andere aftermarket accessoires. Alle producten die het bedrijf levert zijn van absolute OEM kwaliteit. 

Bij Bogijn Automotive bieden wij twee verschillende productsoorten van deze grote fabrikant aan; Dynamo’s en startmotoren. Twee van de beste producten van het bedrijf. Voor allebei de producten hebben we een groot scala aan opties. Veel van deze producten hebben wij uit voorraad leverbaar binnen slechts enkele werkdagen. Bekijk of er ook voor uw auto specifiek artikelen aanwezig zijn in ons assortiment. Doe dit via de kentekencheck. Vul simpelweg uw kenteken in en u ziet gelijk welke onderdelen er voor uw auto beschikbaar en toepasbaar zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van AES. Zie hieronder het complete AES assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Dynamo

Startsysteem

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info