Thuiswinkel Waarborg


Bogijn Automotive is met trots gecertificeerd door de Thuiswinkel Waarborg.

Shop met vertrouwen!
Check hét online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops ons keurmerk voeren. Zo weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare webwinkel.

 

Waarom letten op het Thuiswinkel Waarborg?
Thuiswinkel Waarborg is hét online kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. We hebben meer dan 2.200 webwinkels leden. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.
Thuiswinkel.org is de uitgever van het keurmerk. Je mag erop rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Alle leden worden jaarlijks ge(her)certificeerd.

Zie hieronder ons certificaat, uiteraard is deze ook te bezichtigen op de website van de Thuiswinkel Waarborg zelf, klik daarvoor hier.

Laagste prijsgarantie

Vindt u het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijgt u het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT