FLEETGUARD Anti-vries/koelvloeistof Fleetcool OAT (CC36137M)

 • Artikelnr: CC36137M
 • EAN: -
 • SKU: 127935758
 • Verpakkingseenheid: 1
Zoek alternatieven voor dit artikel

Specificatie

Deze FLEETGUARD koelvloeistof CC36137M zorgt ervoor dat de warmte van het motorblok afneemt. Deze koelvloeistof is van hoogwaardige kwaliteit en erg scherp geprijsd. Het betreft een Fijnfilter. Dit FLEETGUARD oliefilter. Met deze koelvloeistof gaat jouw auto weer vele kilometers mee en hoef je geen enkel ogenblik naar de koelvloeistof om te kijken.

Verifieer de koelvloeistof overigens altijd even met onze kentekencheck, of zoeken op het juiste merk-model-voertuig. Er kunnen zo nu en dan nog wat specifieke verschillen in zitten welke je via deze zoekmethode uitsluit. Twijfel je? Vraag het ons even, we kijken graag met je mee!

Voor alle overige technische informatie klik je hier.

Attributen
Vrijgave van de fabrikant DAF, MAN 324NF, Mercedes, Renault, Scania, Volvo
Inhoud [liter] 5
Kleur roze
Chemische eigenschappen Zonder amine, Nitraat vrij, Zonder fosfaat
Filter type Fijnfilter
Technische informatie

Fully formulated OAT coolant
(organic acid technology)

Toepasbaarheid

   

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

  Laagste prijsgarantie

  Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
  Kijk hier hoe het werkt!

  Ik begrijp het

  Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info