CEVAM Servo pomp (141284)

  • Artikelnr: 141284
  • EAN: -
  • SKU: 741258392
  • Verpakkingseenheid: 1
Zoek alternatieven voor dit artikel

Specificatie

De CEVAM stuur pomp 141284 zorgt voor het snel reageren van jouw stuurhuis. Deze  servo pomp is van hoogwaardige kwaliteit en erg scherp geprijsd. Deze CEVAM servo pomp werkt Elektrisch hydraulisch. Voor de juiste en landgurige werking van jouw stuurhuis is deze servopomp of stuurpomp de beste keuze. Zo heb je vele kilometers lang geen omkijken naar jouw servo pomp!

Verifieer deze servo pomp overigens altijd even met onze kentekencheck, of zoeken op het juiste merk-model-voertuig. Er kunnen zo nu en dan nog wat specifieke verschillen in zitten welke je via deze zoekmethode uitsluit. Twijfel je? Vraag het ons even, we kijken graag met je mee!

Voor alle overige technische informatie klik je hier.

 

Attributen
Werkwijze Elektrisch hydraulisch
voor stuurdelenfabrikant HPI
Aanvullend artikel/aanvullende informatie Met reservoir

Toepasbaarheid

    OEM - nummers

    Merk OE nummer
    FORD YS61-3K514-BF
    FORD 1120758
    FORD 1120754
    FORD YS61-3K514-BH

     

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

    Laagste prijsgarantie

    Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
    Kijk hier hoe het werkt!

    Ik begrijp het

    Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info